Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvaukset käynnistyvät – näin suosikkitubettaja kommentoi somessa

Selviytyjät Suomi saa jatkoa keväällä – 16 tunnettua suomalaista ottavat suunnan kohti pohjoista erämaata ja lähtevät taistelemaan 30 000 euron voittopotista.

Selviytyjät Pohjolassa kylmät yöt sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus ei jätä kilpailijoita hetkeksikään rauhaan. Kilpailijoiden suurimpana riesana tulevat olemaan sinnikkäät ja tauotta inisevät hyttysparvet. Mukana ovat hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi kommentoi somessa alkavaa koitostaan:

Tällä kertaa ohjelma kuvataan tuolla pohjoisempana ja varmasti uskomattoman jännittävä kokemus edessä. Kerron juuri julkaistulla tubevideolla tarkemmin mun ajatuksia koko hommasta ja muun muassa syyt sille miksi uskon, että en tule voittamaan tätä kilpailua. Toisaalta kerron myös omista vahvuuksista ja tottakai lähden sinne pelaamaan täysillä ja tekemään parhaani! Katotaan miten hommat menee

Kilpailijoiden varusteet tulevat poikkeamaan edellisiltä vuosilta. Mukaan saa ottaa lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät. Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta teltasta tai makuualustasta he voivat vain haaveilla. Annetut työkalut ja ruokatarpeet ovat samankaltaiset kuin aikaisempina vuosina, mutta luonnosta löytyvät antimet poikkeavat Filippiinien runsaasta tarjonnasta. Tällä kertaa ravintoon saadaan täydennystä metsän marjoista ja sienistä sekä ympäriltä löytyvistä kalavesistä.

Selviytyjät Pohjolan juontaa Juuso Mäkilähde.

Kilpailijat ovat tänään 29. heinäkuuta suunnanneet kohti pohjoista.

Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone