Selviytyjät Suomen finaalijaksossa eräs kilpailija kokee kisan epäreiluksi: ”Tää oli mun pahin painajainen, että tää ratkaistaan tällä tavalla”

HUOM! Sisältää ennakkoa tulevasta.

Selviytyjät Suomi -urakka on tullut päätökseen. Finaalijaksossa jäljellä on enää neljä kilpailijaa, Nora, Viivi, Taina ja Kai.

Viime sunnuntain jaksossa Viivi voitti palkintokilpailusta itselleen paikan suoraan finaalikolmikkoon. Finaalijakson aluksi loput kolme kilpailijaa, eli Nora, Kai ja Taina joutuvatkin taistelemaan toisiaan vastaan kisassa, jossa on tarjolla kaksi muuta paikkaa finaalikolmikossa.

Itseään muita kisaajia taidoiltaan ja fysiikaltaan huonompana pitävä Nora murtuu täysin kuullessaan, että joutuu kisaamaan nopeudessa kivenkovia Tainaa ja Kaita vastaan.

Tää oli mun pahin painajainen, että tää ratkaistaan tällä tavalla. Kyllä mä pelkään omasta puolestani todella paljon, kun tietää miten nopeita kilpailijoita on vastassa… niin, vit*ttaa”.

Selviytyjät Suomi -voittaja ratkeaa finaalijaksossa sunnuntaina 15.12. kello 19.30. Jakson jälkeen nähtävässä Extrassa vierailevat kaikki neljä finalistia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone