Selviytyjät nosti Juhana Helmenkalastajan yrityksen tunnettavuutta – tässä selkeä esimerkki

Suomen Asiakastieto Oy kertoo selvän esimerkin televisio-ja medianäkyvyyden vaikutuksesta yrityksen tunnettavuuden lisäämisessä.

Selviytyjät Suomen myötä Juhana Helmenkalastajan Helmenkalastaja Oy kipusi huhtikuun alussa Suomen Asiakastieto Oy:n yritystietopalvelun eniten kysytyksi yritykseksi.

Myyntikouluttaja Juhana Helmenkalastajan yrityksestä etsittiin tietoja palvelun kautta yli 500 kertaa.

Tämä on huima määrä pienelle yritykselle ja osoittaa, että brändi on kiinnostava tai ainakin herättää ihmisissä tunteita. Uskon, että julkisuuden hyödyntäminen yrityksen brändäämisessä ja kaupallistamisessa on ollut tässä osatavoitteena ja siinä on selvästi onnistuttu”, kertoo liiketoiminnan kehityspäällikkö Antti Laine Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Yhä useampi yritys aloittaa toimintansa pienillä pääomilla, jolloin ns. ansaitun näkyvyyden hankkiminen sosiaalisessa ja toimitetussa mediassa on luonteva tapa tavoittaa yleisöä ja päästä esittelemään omia palveluita.

Palvelustamme löytyvän Julkisuusraportin mukaan Helmenkalastaja Oy:tä koskevasta keskustelusta 49 prosenttia on ollut myönteistä ja 26 prosenttia neutraalia. Negatiivisten kommenttien ja kirjoitusten osuus on jäänyt alle viidennekseen, vaikka kyseessä selvästi on tunteita herättävä yrittäjä ja varsinkin sosiaalisessa mediassa avoimen vihamielinen kirjoittelu on valitettavan yleistä”, Antti Laine pohtii.

Selviytyjät Suomen loppuratkaisut nähdään sunnuntaina Nelosella.

(Lähde Suomen Asiakastieto Oy)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone