Selviytyjät-kilpailija rikkoi salassapitosopimusta – sai tuntuvan rangaistuksen

Salassapitosopimuksen rikkomisesta on rapsahtanut 10 000 dollarin sakko Alec Merlinolle, joka on mukana juuri kuvatulla Selviytyjät-sarjan 37. kaudella, TMZ-viihdesivusto kertoo.

Merlino julkaisi viime viikolla Instagram-sivuillaan kuvan (ks. yllä), jossa hän poseeraa kilpaparinsa Kara Kayn kanssa. Kuvan oheen on kirjoitettu F*** it. Hän poisti kuvan nopeasti.

Kuva suututti CBS-kanavan, joka katsoi Merlinion syyllistyneen salassapitosopimuksen rikkomukseen. 10 000 dollarin sakon lisäksi häntä ei ole kutsuttu Selviytyjien päätösjakson kuvauksiin, jossa kilpailijat muistelevat yhdessä kauden tapahtumia.

Kuvassa olevaa Kayta ei ole rangaistu toistaikseksi.

Selviytyjät-kilpailijoiden allekirjoittamassa sopimuksessa on määrätty jopa 5 miljoonan dollarin sakko sopimuksen rikkomisesta.

Salassapitosopimuksen mukaan kilpailijat eivät saa jakaa sosiaalisessa mediassa sarjaan viittaavaa materiaalia. Muun muassa kuvat muiden kilpailijoiden kanssa ja heidän seuraaminen somesssa ovat kiellettyjen asioiden listalla.

Selviytyjissä ryhmä toisiaan vastaan kilpailevia ihmisiä jaetaan kahdeksi heimoksi asumattomalle seudulle. Robinson-formaattiin perustuvaa ohjelmaa on esitetty vuodesta 2000 asti. Suomessa sarjaa on esitetty MTV3:ll, Subilla ja Nelosella.

Katso lähetysajat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone