Seksirikoksista tuomittu viihdeguru kuoli äkillisesti vankilassa

74722r5532

Hollywood Reporterin mukaan brittiläinen PR-alan guru Max Clifford kuoli sunnuntaina äkilliseen sairauskohtaukseen Cambridgeshiren vankilassa Englannissa. Hän oli 74-vuotias.

Clifford tuomittiin vuonna 2014 kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen pakottamisista seksuaalisiin tekoihin. Uhreina oli neljä 15-19 -vuotiasta tyttöä. Varhaisimmat rikoset tapahtuivat 70-luvun puolivälissä.

Cliffordin tyttären mukaan hänen isänsä sai sydänkohtauksen torstaina siivotessaan selliään. Hän joutui pitkäsi aikaa sairaalahoitoon jo viime elokuussa sydänkohtauksen takia.

Clifford perusti vuonna 1971 oman PR-toimiston, jonka asiakkaisiin lukeutuivat mm. Diana Ross ja O.J. Simpson. 1960-luvulla hän teki yhteistyötä useden levy-yhtiö EMIn artistien, kuten The Beatlesin ja Frank Sinatran kanssa.

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

5 kommenttia

  1. Alkaa tuntua siltä että suurin osa median miehistä on pedofiilejä ja hyväksikäyttäjiä. Poliitikot varsinkin.

  2. Nää on kaikki kuvottavia pedareita ja osa jopa murhaajia.

  3. ”Nää on kaikki…” – siis ketkä nää?

    Miehet, PR-alan gurut, vai mitä tarkoitetaan?

    Aika yleistävää joka tapauksessa, vaikka yksittäisiä tapauksia meistä miehistä onkin tullut ilmi.

  4. Kaikki viihde bisneksessä vähääkään vaikuttavat ovat hyväksikäyttäjiä. Nuori, toisaalta miksei vanhempikin, nainen ku haluaa sopparia nii kyllä siihe vähintäänki haluttais jonkinmoinen seuksuaalinen teko mukaan. Tytöt ja naiset sitten suostuu kun ajattelevat sen olevan ainoa keino saada julkisuutta. Surullista.

    1. Tai kertoo satuja että pääsee mediaan ja saa rahaa. Ei voi todistaa vuosia vanhoja tarinoita, mutta kertoa saa kuka ja mitä haluaa. Ei julkkis-uhri mitään voi vaan parempi antaa mennä ohi mahd. nopeaa että saa rauhan ja pääsee jatkaan töitä.

Kommentit suljettu.