Seksiammattilaisen vinkki seuraa vailla oleville miehille, älä kysy mitä 'tavara' maksaa – puhu sponsoroinnista

Metropoli.netin suosittu seksiammattilaisen blogi ”Ilotyttö paljastaa” kertoo tällä kertaa yhden tarinan alalle päätymisestä. Otsikolla ”tuhannet tavistytöt myyvät itseään” seksiammattilainen pohtii myös ’satunnaisen seksinmyynnin’ yleisyyttä.

Tavisnaisten pil**nmyyntishowsta ei paljon puhuta vaikka se on varmaan yleisempää kuin ammattihuoraus. Jos ammattihuoria on maassamme suomalaisittain muutama sata ja siihen päälle ulkomaalaiset (joita enemmän ja jotka vierailevat täällä) niin kyllä mä väitän että satunnaisesti pil**a myyviä teinityttöjä tai tavisnaisia on varmasti tuhansia ja tuhansia ja tuhansia”.

Blogia pitävä seksiammattilainen kertoo päätyneensä alalle sattumalta – ’helpon’ rahan houkutus oli liian suuri. Taustat olivat tuttuja – opiskelija, ei rahaa ja vuokrakin pitäisi maksaa.

Olin sitten helsinkiläisessä baarissa yks perjantai-ilta, kun eräs mieshenkilö tuli kuiskutteleen korvaani melkein pilkun aikaan että lähde hänen hotellihuoneeseensa, se on tässä lähellä. Hän maksaa 300 euroa siitä”.

Ammattilainen antaa myös miehille vinkin – naista ei saa alentaa eli kysyä paljon pil*u maksaa. Puhu ’sponsoroinnista’ niin saat asian kuulostamaan houkuttelevalta ja hyödylliseltä molemmille osapuolille.

Lue blogi kokonaisuudessaan Metropoli.netin sivuilta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone