Scorpions-rumpalin vieroitushoito sujunut hyvin – jatkaa bändissä

Scorpionsin rumpalin James Kottakin vieroitushoito on sujunut onnistuneesti. Kottak pidätettiin aiemmin tänä vuonna Dubain lentokentällä humalaisen häiriökäytöksen takia. Hänen tilalleen palkattiin tuuraaja.

Päästyään vankilasta Kottak myönsi kärsineensä vuosien ajan vakavasta alkoholiriippuvuudesta. Yhtye teki selväksi, että rumpalin on pistettävä elämänsä kuntoon, mikäli hän aikoo palata bändiin.

Laulaja Klaus Meinen mukaan Kottakin kuntoutuminen on sujunut hyvin ja hän soittaa rumpuja Scorpionsin tulevalla albumilla ja kiertueella.

– Haluamme tietenkin Jamesin takaisin. Sanoimme hänelle, että ovi on auki, mutta ensin sinun on  laitettava asiasi kuntoon ja käytävä vieroituksessa, Meine sanoo.

Laulajan mukaan Scoprions käynnistää tulevan albuminsa äänitykset Tulholmassa lähiaikoina.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

  1. jeah!hieno uutinen ,että james palaa takaisin,varsinkin ,kun asia ei ole ollutkaan edes selvyys!itse pidän kotakkin tuomasta energiasta ja tietystä uudistumisesta jos nyt energiaa scorppareilta koskaan on puuttunutkaan!noh,ehkä joskus grazy world albumin ja sen rundin aikana,lopussa kyllä ja siitähän bändin ns.hiljaiselokin alkoi kuten kokeilutkin eri syistä johtuen!mutta nyt asiat mallillaan siis ja hienoa niin ,sillä kottak kyllä ottanut oman roolinsa rarebellin lähdön jälkeen upeasti ja paremminkin,negatiiviset episodinsakin huomioiden!the scorpions on kokonainen yhtye ja sitä ei vain diggailla,sen kanssa moni on kasvanut nuoresta aikuiseksi!se on harvinainen saavus miltään näinkään pitkäikäiseltä bändiltä joka sekin nykypäivänä omaa luokkaansa oleva saavutus itsessään,50v.ikäinen yhtye ja jatkuu!scorpparithan aina perustaneet ennenkaikkea ystävyydelle,perustajansa”rudyn”sanoin ja kaupanpäällisiksi vielä huipputasoiset muusikot olleet ja ovat tässä, ”saksalaiskansainvälisbändissä”!odotan mielenkiinnolla tulevaa tuotantoa!niin albumia kuin tulevaa dokkaria yhtyeestä ja mm.m.jabsin suulla puhutusta laajemmastakin musiikillisesta kokoelmasta kautta bändin uraa!etc etc…upea yhtye,hienoja biisejä…the scorpions!

  2. Hieno homma. Näin Sorpparit ekan kerran Ankkarockissa joskus v.2002-2003. Kotakkkissa oli attackia.

    Scorpparithan lähtivät jokunen vuosi sitten jäähyväiskiertueelle.
    Mikä mahtoi olla syynä että lopettamispäätös pyörrettiin?