School of Rock -lapsitähden elämä syöksykierteessä – ajautui huumeiden ja rikosten polulle

27-vuotias Joey Gaydos Jr. näytteli kitaristinalkua Zack Mooneyhamia komediaelokuvassa School of Rock. Hän oli elokuvan ilmestyessä vain 12-vuotias.

Jack Blackin tähdittämä elokuva oli jättimenestys tuottaen 35 miljoonaan dollaria. Moni povasi Gaydor Jr:lle hienoa uraa näyttelijänä.

School of Rock jäi kuitenkin hänen ainoaksi elokuvaksi. Näyttelemisen sijaan Gaydos Jr. halusi keskittyä musiikkiuraan. Hän perusti bändin suurin odotuksin.

Ura muusikkona ei ole sujunut suunnitellusti. TMZ:n mukaan hän on ajautunut ammattimaisen rikollisuuden polulle. Sivuston mukaan Gaydos Jr. on jäänyt neljä kertaa kiinni kitaravarkaudesta viimeisen viiden viikon aikana.

Poliisin mukaan hänen on tapana mennä musiikkiliikkeisiin testaamaan kitaroita ja kävellä niiden kanssa ulos maksamatta. Hän on purkanut varastettuja kitaroita ja vienyt ne panttilainaamoon.

Gaydos Jr:n väitetään varastaneen muun muassa Les Paul Epiphone Prophecyn, Fender Stratocaster sekä kullanvärisen Gibson Les Paulin. Kitararat ovat 690 – 1900 dollarin arvoisia.

Hän joutuu lähiaikoina oikeuteen teoistaan. Gaydos Jr on tunnustanut syyllistyytensä ja kertonut olevansa huumeriippuainen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Luuserius on geeneissä, toiset vain ovat surkimuksia vaikka tarjottaisiin millaisia eväitä.

Kommentit suljettu.