Sara Sieppi unelmalomalla kaukana ja lämpimässä, vastaa mielensäpahoittajien uteluihin: ”Täällä pärjäillään ilman Sugardaddyä”

Sara Sieppi on täyttänyt somensa jälleen näyttävillä lomakuvilla – jotka aiheuttavat joissakin mielensäpahoittajissa närästystä.

Balin reissun kuvat ovat herättäneet jälleen tutun aiheen. Eihän Sieppi matkoistaan mitään maksa, vaan taustalla on joku rikas mies – vai?

Missä luuraa sugardaddy?

Sara ei malta olla vastaamatta myös negatiivisten viestien lähettäjille.

”Sugardaddy näköjään hoitaa?”

”Milloin pintaliitomissi tekee töitä?”

”Jos ymmärtää yhtään sometyötä, voi mun palkan melkeinpä laskea nykyään suoraan feedistäni. Tässä kuussa se on ollut sen verran, että täällä pärjäillään ilman Sugardaddyä, kuten kaikki edelliset 9vuottakin. Ennen näitä töitä se ”sugardaddy” oli Lidlin kassa”.

View this post on Instagram

En ole valitettavasti tällä lomalla vastannut hirveästi teidän DM-viesteihin, koska niiden maailman parhaiden viestien sekaan mahtuu myöskin niin paljon törkyä, joten halusin viettää muutaman viikon ilman niitä. Pahoittelut siis teille, ketkä eivät ole saaneet vastauksia viesteihinsä🤍 Tässä vaiheessa matkaa palasin kuitenkin takaisin todellisuuteen, koska joskushan tämä matkakupla on poksautettava! ”Pikkusen noloa. Ootte jossain pariskuntien hotelleissa.” ”Sugardaddy näköjään hoitaa?” ”Milloin pintaliitomissi tekee töitä?” Ollaan oltu todistamassa romanttisia dinnereitä, mutta myöskin niitä legendaarisia iltoja, kuten ”en haluu nähä sua enää ikinä”.😂 Tän Tiuhtin kans meil on ollu rento meininki, ollaa tehty paljon juttuja yhessä, mut myös päivisin paljon omia hommia. Yhtäkään sanasotaa meil ei oo ollut ja samalta ne auringonlaskut näyttää hyvän ystävänkin kanssa, usko tai älä😉 Jos ymmärtää yhtään sometyötä, voi mun palkan melkeinpä laskea nykyään suoraan feedistäni. Tässä kuussa se on ollut sen verran, että täällä pärjäillään ilman Sugardaddyä, kuten kaikki edelliset 9vuottakin. Ennen näitä töitä se ”sugardaddy” oli Lidlin kassa. Pintaliitomissi kiittää ja kuittaa tästä lyhyestä Q&A-tuokiosta. Nyt takas altaaseen.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone