Salatut elämät julkistaa useita mielenkiintoisia kasvoja

Salatut elämät julkistaa useita mielenkiintoisia kasvoja.

Vastikään juontotehtävänsä Puoli Seitsemän -ohjelmassa jättänyt Susanna Laine tekee uuden aluevaltauksen ja astelee sarjaan keväällä.

Salkkarifanien suosikki Mia Ehrnrooth puolestaan palaa Cindyn rooliin. Uusia kasvoja sarjaan saadaan Johanna Ruonalan, Tuure Taskisen ja Axel Milliamin esittämien hahmojen muodossa. Myös Joonatan Suvinen tekee paluun sarjaan. 

Minusta on mielenkiintoista tulla mukaan ja nähdä miten sarjaa tehdään. On ihanaa päästä kameranäyttelemään, koska enimmäkseen minulla on kokemusta teatterista. Salkkareissa kohtauksia on paljon, joten odotan innolla että pääsee tekemään töitä isolla vaihteella. Salkkareissa on tunnetusti hyvä henki, mikä on tosi tärkeä juttu”, Susanna Laine kertoo sarjaan tulostaan. 

Keväällä Salkkareissa nähdään jälleen myös Cindy.

Odotan innolla Cindyn rooliin palaamista, vaikka on myös ollut kertakaikkisen ihanaa olla kotona lasten kanssa. On mahtavaa, että voin yhdistää näyttelemisen ja äitiyden. Olen kiitollinen, että Salkkareissa näiden kahden minulle tärkeän asian yhdistäminen on mahdollista, mikä on todella poikkeuksellista tällä alalla”, Mia Ehrnrooth kertoo. 

Laineen lisäksi uusista kasvoista Johanna Ruonalan esittämä Kiira Lahtinen saa nopeasti Pihlajakadun parisuhdekoukeroihin kipinää. Tuure Taskinen aloittaa sarjassa Henrik Ekholmin roolissa. Hän kuuluu Ekholmien sukuun, mutta mikä on hänen sukulaisuussuhteensa Akiin? Axel Milliam on puolestaan Tallinnasta Pihlajakadun tapahtumien keskiöön saapuva Kristian Harju, joka hurmaa ensi töikseen erään tutun nuoren naisen.

Sekä Taskinen että Milliam nähdään sarjassa keväällä.

(MTV3)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone