Saara Aalto brittimedialle: ”Suomalainen levy-yhtiö ei uskonut minun kansainväliseen menestykseen”

saara aalto

Laulaja Saara Aalto avautui sunnuntaina brittiläisen Talk Radion haastattelussa masennuksestaan.

Vuonna 2016 X Factor UK -ohjelmassa upeasti toiseksi sijoittunut Aalto kertoo, että masennus puhkesi vuonna 2012, kun hän sijoittui toiseksi Suomen Voice Of Finlandissa. Suosio kasvoi nopeasti ja hänellä oli 300 keikkaa vuodessa.

Aalto kertoi haavelleensa jo tuolloin kansainvälisestä menestyksestä, mutta suomalaiset levy-yhtiöt eivät uskoneet hänen menestysmahdollisuuksiin.

”Pyysin levy-yhtiöiltä, että he auttaisivat edistämään kansainvälistä uraani. He sanoivat, että jos olet Suomessa, sinun täytyy laulaa suomeksi.”

”Se johti tilanteeseen, jossa tunsin itseni erittäin yksinäiseksi. Olin todella surullinen ja silti keikkailin jatkuvasti. Menin lavalle itkuisena ja yritin esiintyä parhaani mukaan”, Aalto muistelee

Aalto edustaa tämän vuoden Suomea Euroviisuissa. Hänen piti viime sunnuntaina matkustaa Israeliin, mutta hän perui matkan.

”Tämä oli ensimmäinen kerta, kun peruin itse asioita. Minun piti mennä Euroviisujen esijuhliin, mutta totesin, että en lopulta kyennyt lähtemään”. Aalto sanoo.

Katso X Factor Suomi lähetysajat.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. S. Aallolla niin hieno kansainvälinen ura ettei ole tainnut tehdä yhtäkään biisiä levyistä puhumattakaan, vielä kun otetaan huomioon ettei 99% laulukilpailujen kärkiviikosta saavuta edes hetkellistä menestystä asettuu ”upea” toinen sija oikeisiin mittasuhteisiin.

    Taitaa kiinnostaa kuuluisuus huomattavasti enemmän kuin musiikki ja suomalainen media kyllä yrittääkin kaikkensa jotta Saarasta saataisiin uusi tusinajulkkis esiintymään milloin missäkin tv-ohjelmassa.

  2. Se iso kansainvälinen menestys kyllä nyt tökkii ja tökkii…

Kommentit suljettu.