Ruisrockin ohjelmisto paketissa

Turussa 6.–8.7.2018 vietettävän loppuunmyydyn Ruisrockin ohjelma on valmis. Festivaalille saapuu kanadalainen rap-artisti-tuottaja PartyNextDoor, joka on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Major Lazerin ja Big Seanin kanssa. Uusi kansainvälinen kiinnitys on myös yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Kali Uchis.

Ohjelmaan on lisätty myös runsaasti kotimaisia artisteja: Aleksanteri Hakaniemi, Ruusut, Lxandra, DJ Ibusal, Yona, Adi L Hasla, Karina, Molly, Teflon Brothers, Vilma Alina, LCMDF DJ-set, YleXiltä tutut Anne Lainto & Ida Karimaa, D.R.E.A.M X Yeboyah X F sekä Turku Rock Academyn bändit Atomic Annie, Sacred Dimension ja Uusimusta. Tavastian Lauantaidisko & Ystävät tanssittaa yleisöä vierainaan Tuuttimörkö, Mio, Sofa, F, Pesso ja Jaakko Aukusti.

Täysin uutena ohjelmaosiona festivaalialueelle syntyy rajoja rikkova Kupla-niminen teltta, jossa mielipidevaikuttajat ja artistit kohtaavat päivänpolttavien kysymysten äärellä.

Ruskeat Tytöt -media ottaa Kuplan haltuunsa musiikin ja feminismin merkeissä. Luvassa on mm.  kirjoittaja Maryan Abdulkarimin talk show, jonka vieraina nähdään esimerkiksi festivaalilla esiintyvät Cledos ja Silvana Imam. Kuplassa vierailee myös Yle Kioskin suosittu All X Panel, jossa oiotaan erilaisten marginaaliryhmien kohtaamia ennakkoluuloja. Lisäksi tiedossa on ohjelmaa Radikaaleista ristipistoista Ydintalvipuutarha-klubiin ja Mummodiskoon.

Selaa Ruissin ohjelmistoa täällä

 

Tattadaa – RUISSIN OHJELMA ON VALMIS!! 🎺🎉 Sen täydentävät @partynextdoor, @kaliuchis, @aleksanterihakaniemi, @ruusut555, @lxandrahere, DJ IBUSAL, @yonalalala, @habiturientti, @karinayhtye, @devilmolly, @teflonbrothers, @vilmaalinamusic, @lcmdf DJ-set, @ylex_official’in @laitonanne ja @idakari, @d.r.e.a.m_official X @yeboyah X @f_virallinen sekä @turkurockacademy’n bändit @atomicannieband, @sacreddimension ja @uusimusta. 🎆🤩💪 Lisäksi @lauantaidisko tanssittaa jengiä vierainaan @tvvttxz, @miosmountain_ , @sofaofficial, F, @mcpesso ja @jaakkoaukustimusic ! HUH-HUH! Nyt on! 🔥🙌 Mitä esiintyjää odotat eniten?? 😘 Musiikkikattauksen lisäksi festivaalin ohjelmassa rikotaan uuden Kupla-teltan täydeltä ennakkoluuloja mm. @ruskeattytotmedia ja @ylekioski johdattamina ja ruokatarjonnassa nautitaan muun muassa toriherkuista ja sirkoista. Lue kaikki kaikesta meidän saitilta, linkki biossa 👆👑 #ruisrock2018 #kohtiruissia #ohjelmavalmis

A post shared by Ruisrock (@ruisrock) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone