Ruisrock tutkii hymyn aiheuttajat – suupielet ylöspäin saa myös festarin laadukas ruoka-ja juomatarjonta

ruisrock-2017

Perinteikäs Ruisrock satsaa tänä vuonna festivaalikokemuksen ymmärrykseen. Tapahtuma on tutkinut vuosittain tarkkaan festivaalivieraiden mielipiteitä kävijätutkimuksella, mutta nyt analysoidaan ihmisten tunnetiloja paikan päällä!

Tarkoituksena on selvittää, missä ja milloin on havaittavissa eniten hymyjä, iloa ja onnellisuutta, ja hyödyntää tuloksia tapahtuman kehityksessä.

Mittaus tehdään videoanalytiikan avulla (hankeen toteuttaa teknologia- ja analytiikkayhtiö Affecto.

Uskon, että yksi suosiomme syy on se, että olemme vuosittain kehittäneet festivaalia juuri siihen suuntaan, mistä festivaalivieraat ovat tutkitusti nauttineet eniten. Tänä vuonna tehtävä tunteiden tutkiminen festivaalin aikana on tämän työn selkeä jatkumo ymmärtää entistä paremmin Ruisrockin festarivieraita”, toteaa festivaalin vastaava tuottaja Annakaisa Anttila.

Myös tämän kesän ruoka- ja juomapalveluita pohdittaessa viime vuoden tulokset on analysoitu tarkasti.

Kävijätutkimuksen mukaan Ruisrockin kävijöiden keskuudessa alkoholittomat tuotteet, viini, kuohuviini, kahvi sekä cocktailit ovat nousussa. Ruokapuolella katuruokatrendi jatkuu edelleen vahvana”.

Yhteensä Ruisrockissa on yli 40 eri ravintolaa ja herkkumyyjää. Ruisrockissa on mukana myös paljon turkulaisia ravintoloita, joista erikoisimpana MBakery tuo Ruissaloon uutuutensa savuavan jäätelön. Pisimmän matkan Ruisrockiin kulkee Rovaniemeltä Roka Street Food.

Juomapuolella nautitaan mm. erilaisia cocktaileja, mojitoja, giniä, mocktaileja ja erikoisoluita. Erikoisuutena mm. Brooklyn Breweryn käsityöoluita.

Myös ”fine diningin” ystävät on huomioitu: jo toista kertaa Ruisrockissa on mahdollista nauttia korkealuokkainen ateria istuvassa ravintolassa meren rannalla, Bar Niemennokan alueella. Bistro Niemellä -ravintolasta on tänä vuonna mahdollista varata pöytä myös ennakkoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone