Ruisrock myy jo ”ei oota”, näitä lippuja vielä jäljellä

Turun Ruisrock juhlitaan tulevana viikonloppuna.

Festarin lauantai on jo täynnä. Lauantain päiväliput sekä pe-la ja la-su 2 päivän liput on varattu loppuun. Myös lauantain VIP-liput on myyty loppuun.

Yli 70-vuotiaat pääsevät perinteisesti ilmaiseksi Ruisrockiin ja saavat matkustaa maksutta vesibussikuljetuksella festivaalialueelle Turun keskustasta ja takaisin.

Ruisrockin tämänvuotisen alueuudistuksen kohokohdat ovat uusi katettu Merilava ja laadukkaat anniskelualueet. Jättiteltan sisään sijoitettu Merilava sijaitsee entisen Lounalavan paikalla Ruissalon merellisissä maisemissa. Teltan yhteydessä on 3500 hengen anniskelualue Bar Meri sekä kolme korkeatasoista Eat My Turku -ravintolaa.

Myös Niityn anniskelualuetta on uudistettu ja laajennettu. Sinebrychoffin House of Beer BeerGardenissa maistellaan oluita Suomesta ja maailmalta. Laajasta valikoimasta löytyy myös gluteenitonta olutta.

Telttalavan ohjelma jatkuu tänä vuonna aiempaa pidempään, perjantaina ja lauantaina klo 2.30 asti. Perjantai-illan päättää takuubailut järjestävä Roope Salminen & Koirat klo 1.30-2.30 ja lauantaina samaan aikaan räppäri Paperi T. Muut lavat hiljenevät perinteisesti klo 1.30 mennessä.

Selaa Ruisrockin ohjelmistoa ja aikatauluja täällä

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone