Roope Salmisen postaus sairaalan sängyltä aiheutti someporua: ”Sain kirjaimellisesti satoja viestejä joissa ihmeteltiin värikkäin sanakääntein”

Laulaja-näyttelijä-televisiopersoona Roope Salminen päivitti eilen somessa tunnelmiaan sairaalasta.

Mies kertoi olleensa operaatiossa rytmihäiriöiden johdosta.

Vaivat alkoivat jo 16-vuotiaana mutta vasta nyt tilanteeseen saatiin apua. Roopelle tehtiin katetriablaatio.

Roopen tuoreessa postauksessa mies vastaa fanien uteluihin.

SVT on rytmihäiriö, jolle ovat tyypillisiä äkillisesti alkavat ja päättyvät sydämen tykyttelykohtaukset. Roopen mukaan SVT ei uhannut miehen henkeä.

”PÄÄSIN operaatioon, en JOUTUNUT operaatioon. Sain kirjaimellisesti satoja viestejä joissa ihmeteltiin värikkäin sanakääntein minun tarvetta soitella lehdille ja tehdä iso numero ablaatiostani. En kirjoittanut otsikoita enkä ottanut yhteyttä mediaan. Kerroin asiasta koska se on ollut mulle lähes jokapäiväinen huolenaihe niin pitkään ja en oo todellakaan tajunnut miten yleistä SVT on! Toivon että oon samalla voinut auttaa vastaavassa tilanteessa olevia.

Roope kertoo postauksessaan myös tuntemuksiaan itse operaatiosta: ”Missään vaiheessa ei satu yhtään. En aio valehdella – kun sydäntä tahdistetaan ja kohtausta ”houkutellaan esiin”, se ei ole mukavaa. olen todella pelokas muutenkin ja tulin vasta isäksi niin kyllä mulla siinä maatessa oli todella kauhunsekaisia ajatuksia. Mitään vaaraa ei kuitenkaan oikeasti ole”.

rantaheseTaivas on auennut. Voimia toipumiseen! Ens kesänä lähetään sitten Särkänniemeen. ❤️1 tykkäysVastaa

kaulasamVahvistettu❤️🔥💪🏽 Voimaa42 tykkäystäVastaa

mikkoleppilampiVahvistettu❤️🙏🏼34 tykkäystäVastaarudirokVahvistettu❤️19 tykkäystäVastaaolgatemonenVahvistettuJes Roope Rohkea!! 🌟Mulla samat mietinnät, toistaiseksi rytmikset hillitään lääkkeillä❤️❤️❤️43 tykkäystäVastaa

miraluotiVahvistettu❤️❤️❤️Vastaa

kristasiegfridsVahvistettuVoimahaleja Roope! ❤️❤️❤️ Pikaista paranemista! 😘3 tykkäystäVastaa

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone