Roope Salmisen ideoimassa ja juontamassa uudessa gameshowssa laumasieluisuus palkitaan

Kunhan tiedtä, mitä muut ajattelevat. Helppoa!

Roope Salmisen ideoima ja juontama gameshow Lauma alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkona 10.11. klo 21.

Laumassa joukko panelisteja vastaa juontajan kysymyksiin. Pisteitä ei kuitenkaan saa olemalla oikeassa, vaan vastaamalla samalla tavalla kuin mahdollisimman moni muu.

“Mikä on seksikkäin eläin?” tai “Kuka oikeasti tappoi JFK:n?” Ohjelmassa laumasieluus palkitaan ja poikkeusyksilöiltä tivataan perusteluita ryhmäpaineen hengessä.

Paras argumentti harvoin voittaa, paitsi tietysti pelin ratkaisevalla käänteisellä kierroksella. Ketkä kuuluvat laumaan ja ketkä jäävät yksinäisiksi susiksi?

Laumaa on ensimmäisen kerran pelattu Roope Salmisen kaveriporukassa 10 vuotta sitten.

”Pelissämme etsittiin suosituinta vastausta erilaisiin kysymyksiin. Kaveripiirissä pelistä tuli koko ajan suositumpi, ja lopulta siirsimme pelin pelattavaksi Whatsappiin. Pelasimme Laumaa viikoittain, ja aina sunnuntaisin paljastin pelaajille suosituimmat vastaukset. Huomasin että jopa ne, jotka eivät olleet sillä viikolla pelanneet, tulivat katsomaan vastauksien julkistuksen, naljailemaan ja kannustamaan muita pelaajia. Kun tajusin, että Lauman pelaaminen on hauskaa osallistujille sekä vähintään yhtä viihdyttävää peliä seuraaville, tiesin että tästä on tehtävä ohjelma”, Roope Salminen kertoo Lauman syntyhistoriasta.

Roope kertoo kirjoittaneensa ensimmäisen oman formaattinsa jo 8-vuotiaana. Lauma on kuitenkin ensimmäinen, joka otti tuulta alleen.

Vakiopanelisteina ohjelmassa viihdyttävät Ernest Lawson, Heli Sutela, Köpi Kallio, Fathi Ahmed ja Shirly Karvinen. 

Vakiopanelistien lisäksi ohjelmassa nähdään julkisuudesta tuttuja kasvoja: Minka Kuustonen, Viki Eerikkilä, Mikko Penttilä, Christoffer Strandberg, Karoliina Tuominen, Jethro Rostedt, Dennis Nylund, Eppu Salminen, Ripsa Koskinen-Papunen, Antti Tuomas Heikkinen, Sanna Stellan ja Elias Salonen. Jokaisessa jaksossa on kolme vierasta.

(MTV3)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone