Roope Salminen kommentoi eroaan somessa – asiallisen järkevä ja rehellinen kirjoitus ei kaipaa selittelyä

Sara Sieppi kirjoitti tänään blogissaan yhteiselonsa Roope Salmisen kanssa päättyneen (Mesta.net -uutinen).

Roope Salminen on kommentoinut tapahtunutta somessa. Salmisen viesti on selkeä: hänellä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Sarasta ja heidän yhteisestä ajastaan.

Hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni”.

Kokonaisuudessaan Roopen viestiä voi pitää asiallisen järkevänä ja rehellisenä.

Samaa voi todeta Sara Siepin blogikirjoituksesta.

Myös Sara on jatkanut eron pohtimista somessa (lue Roopen postauksen alta)

View this post on Instagram

mietin et laitanks tähän jonku yhteiskuvan vai minkä mut en osannu jotenki päättää ja päädyin sit kuitenki tämmöseen mis chillaan jonkunnäkösessä heinikossa. sillon ku avaa hyviä hetkiään julkisuuteen niin ei voi välttyy siltä että huonotkin hetket sinne aukeaa kun niitä tulee. mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni. toivon että pystyin antamaan sulle takas edes murusen siitä kaikesta mitä sä annoit mulle. kaikille kamuille jotka on tänään kyselly jaksamisia tiedoksi että kaikki on hyvin ja tää ei oo päätös joka on syntyny tänään tai eilen. en tuu tän enempää kommentoimaan asiaa missään. valoa ja voimaa kaikille.

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone