Roope Salminen avautuu somessa Putous-menestyksen taustoista – kaiken takana on Kolina, ”hang in there ja paina wörkkii”

putous2018

Roope Salminen kertoo somessa taustoja Putouksen menestyksekkäälle juontajapestilleen.

Kaiken takana on improvisaatioryhmä Kolina. Samalla Roope haluaa kannustaa kaikkia niitä skidejä tai vanhempia, joilla on joku oma juttu. Jaksaa, jaksaa – painakaa wörkkii!

Kolina kiersi Suomea vuosia pizzapalkalla ja Roope kutsui näytöksiin casting-ihmisiä, tv-tuottajia ja ohjaajia – ”tulkaa katsomaan ja antakaa meille mahdollisuus”.

”Neljä vuotta siinä suunnilleen meni, mutta niillä näytöillä sain mun ekat oikeet viihdealan tv-duunit. sitten vaan yks ohjelma kerrallaan uusia näyttöjä antamaan. Mun ainoa koulutus alalle on ne tuhannet ja tuhannet tunnit yleisön edessä ilman käsikirjotusta, parhaiden ystävien kanssa kokoillan komediaesityksiä vääntäen. Haluun kiittää jokaista katsojaa vuosien varrelta ja kaikkia kanssanäyttelijöitä joiden kanssa oon saanu kehittyä tämmöseks säätäjä-honkkeliksi. kiitos ihan mielettömän paljon.

Aatelkaa, että me ehittiin melkeen 10 vuotta vääntää tuolla improkisoissa ja vaihtelevien ravinteleiden nurkissa ja kerätä kilsoja alle ja tänä keväänä päätty Putous-kausi jossa kolinalainen meni tokaa kertaa putkeen finaaliin ja toinen kolinalainen sai juontaa sen sisään joka ilta. ja ens kuussa alkaa Vedetään hatusta, jossa KOKO vakkaritiimi koostuu pelkästään kolinalaisista @saramariaheinonen, @olliakras,@ernestlawson_ja mä). toivon että se toimii inspiraationa kaikille niille skideille ja vanhemmille skideille jotka lukee tän joilla on oma, vitun kova juttu, jota iso kansa ei vaan oo vielä huomannu. jos se on oikeesti kova juttu ja teet paljon töitä sen eteen niin tän kokosessa maassa joku kyllä vielä huomaa! hang in there ja paina wörkkii”

jos Kolinaa ei olis, musta ei olis tätä kuvaa. kun Putous alko 2010, mä olin just päässy lukiosta ja improryhmä Kolina keikkaili ympäri Suomea pizzapalkalla. kutsuin kyllästymiseen asti casting-ihmisiä, ohjaajia ja tv-tuottajia meidän klubeille että tulkaa nyt kattomaan miten hyvä juttu tää on ja antakaa meille mahdollisuus. neljä vuotta siinä suunnilleen meni, mutta niillä näytöillä sain mun ekat oikeet viihdealan tv-duunit. sitten vaan yks ohjelma kerrallaan uusia näyttöjä antamaan. mun ainoa koulutus alalle on ne tuhannet ja tuhannet tunnit yleisön edessä ilman käsikirjotusta, parhaiden ystävien kanssa kokoillan komediaesityksiä vääntäen. haluun kiittää jokaista katsojaa vuosien varrelta ja kaikkia kanssanäyttelijöitä joiden kanssa oon saanu kehittyä tämmöseks säätäjä-honkkeliksi. kiitos ihan mielettömän paljon. aatelkaa, että me ehittiin melkeen 10 vuotta vääntää tuolla improkisoissa ja vaihtelevien ravinteleiden nurkissa ja kerätä kilsoja alle ja tänä keväänä päätty Putous-kausi jossa kolinalainen meni tokaa kertaa putkeen finaaliin ja toinen kolinalainen sai juontaa sen sisään joka ilta. ja ens kuussa alkaa Vedetään hatusta, jossa KOKO vakkaritiimi koostuu pelkästään kolinalaisista (@saramariaheinonen, @olliakras, @ernestlawson_ ja mä). toivon että se toimii inspiraationa kaikille niille skideille ja vanhemmille skideille jotka lukee tän joilla on oma, vitun kova juttu, jota iso kansa ei vaan oo vielä huomannu. jos se on oikeesti kova juttu ja teet paljon töitä sen eteen niin tän kokosessa maassa joku kyllä vielä huomaa! hang in there ja paina wörkkii. mä sen sijaan oon ansainnu nyt viikon loman. huh. nähää siel. #Putous #KolinaKlubi

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone