Roger Waters sättii Pink Floyd -pomo David Gilmouria somekanavien omimisesta: ”Hän kuvittelee olevansa Pink Floyd”

Roger Waters sättii Pink Floyd -pomo David Gilmouria somekanavien omimisesta: ”Hän kuvittelee olevansa Pink Floyd”

Muusikkotähti Roger Waters, 76, väittää tiistaina jakamassaan Twitter-videossa, että hänen entinen Pink Floyd -bändikaverinsa David Gilmour estää häneltä pääsyn yhtyeen verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin.

Waters lähti bändistä vuonna 1985. Hän esiintyi seuraavan kerran yhtyeen kanssa vuoden 2005 Live 8 -konsertissa. Osapuolten välit ovat pysyneet – syystä tai toisesta – kiileinä jo vuosikymmeniä.

Watersin avautumisen taustalla on hänen nykyisen kiertuebändinsä kanssa äänittämä karanteeniversio Mother-klassikkokappaleesta. Kukin soittaja tallensi oman osuutensa kotioloissaan.

Watersin mielestä kyseinen versio kuuluisi jakaa Pink Floydin somekanavilla ja verkkosivuilla.

”Puolitoista miljoonaa teistä on katsonut Mother-videon, joka lämmittää mieltäni. Mutta miksi tätä videota ei ole saatavilla verkkosivustoilla, joita hallitsee Pink Floydiksi itseään kutsuva yhtye”, Waters kysyy Twitterissä.

Hän väittää, että nokkamies David Gilmour estää tämän.

”Luulen hänen ajattelevan, että koska lähdin bändistä vuonna 1985, että hän omistaa Pink Floydin ja että hän on Pink Floyd. Ehkä olen hänen mielestä olen merkityksetön ja minun olisi pidettävä suuni kiinni”, Waters sivaltaa. Katso video alta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone