Rockfest julkisti ensi kesän päänimen – festivaali avaa Tampereen uuden suurtapahtuma-alueen

Rockfest järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereella. Samalla Rockfest avaa Tampereen uuden suurtapahtuma-alueen, Näsijärven maisemissa sijaitsevan Särkänniemen tapahtumarannan.

5.-7.6.2020 järjestettävän Rockfestin päänimeksi on kiinnitetty brittihevin legenda Iron Maiden. Myös kotimainen suurnimi Nightwish nähdään Tampereella.

Iron Maidenin esiintyminen on osa yhtyeen laajamittaisen Legacy of the Beast -maailmankiertueen loppuhuipennusta. Yhtye on soittanut vuonna 2018 alkaneella kiertueellaan liki 2 miljoonalle fanille 39 maassa.

Festivaalin 3 päivän Early bird-liput sekä VIP- ja Priority-liput ovat jo myynnissä.

View this post on Instagram

ROCKFEST YLPEÄNÄ ESITTÄÄ: IRON MAIDEN SUOMEEN – VARMISTA LIPPUSI HETI! 🤘 Maailman suurimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva @IronMaiden esiintyy Tampereella rokattavassa Rockfestissä. Mukana myös @Nightwishband 🔥 Rockfest avaa Tampereen uuden suurtapahtuma-alueen, Näsijärven rannassa sijaitsevan Särkänniemen tapahtumarannan ensi kesänä 5.-7.6.2020. Festivaalin 3 päivän Early bird-liput sekä VIP- ja Priority-liput OVAT NYT MYYNNISSÄ! Suosittelemme suuntaamaan lippuostoksille VÄLITTÖMÄSTI, jos haluat varmistaa pääsyn tapahtumaan! Liput myy @Tiketti.fi ja @Lippu.fi ‼️ Lisätietoa ja lippuinfot Rockfestin netissä, linkki biossa! #ROCKFEST #rockfest2020 #ironmaiden #nighwtwish @radiorocksuomi

A post shared by Rockfest (@therockfest) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone