Rillit huurussa -tähti juhlistaa somessa elämänsä muuttanutta hetkeä 18 vuotta sitten: treffielokuvana omalaatuinen valinta

Rillit huurussa -tähti Jim Parsons, 47, on lisännyt someen postauksen 18 vuotta sitten tapahtuneesta merkittävästä päivästä – tuolloin Parsons tapasi ensimmäistä kertaa kumppaninsa Todd Spiewakin.

Kyseessä oli kavereiden järjestämät sokkotreffit. Tuolloin ilta päättyi vielä karaoken ja synttärijuhlien jälkeen juna-asemalle, jossa tuleva pariskunta hyvästeli toisensa. ”Sanoimme näkemiin ja tiesin, että tapaisimme vielä”.

Seuraava tapaaminen oli jo kahden illan kuluttua. Jim ja Todd menivät leffatreffeille katsomaan Michael Mooren kohudokumenttia Bowling for Columbine.

Ehkä Yhdysvaltojen kouluampumistapauksista ja ”asehulluudesta” kertova dokumentti oli lievästi outo valinta treffielokuvaksi mutta toimi ainakin edellämainitun parin kohdalla mainiosti. ”Kuitenkin, rakastimme molemmat elokuvaa ja vaihdoimme myöhemmin ajatuksia Patsy’s Pizzeriassa. Elämäni muuttui täysin ja pelkästään parempaan suuntaan”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone