Riisutut-sarjassa Henrika ratkaisee vaateongelman omaperäisellä ratkaisulla – ensi-iltaan muovipussi rintojen peittona

Riisutut -  1
Kausi 1, 1/8. SARJA ALKAA. Henrika, Kristoffer, kämppikset Endia ja Laine sekä aviopari Karoliina ja Henri pakkaavat kaiken omistamansa viimeisintä rihman kiertämää myöten muuttolaatikoihin. Laatikot viedään kontteihin ja päähenkilömme jäävät alastomina tyhjiin koteihinsa. Kuinka moderniin mukavuuksiin tottuneet osallistujat selviävät ensimmäisestä yöstään tyhjässä asunnossa? Miten he reagoivat tilanteeseen, jossa heillä ei ole yhteyttä ulkomaailmaan? Mikä on ensimmäinen esine, mitä he kontteihin viedyistä tavaroistaan todella kaipaavat?

Subilla nähtävässä Riisutut-ohjelmassa kuusi ihmistä luopuivat vaatteitaan myöten kaikesta omaisuudestaan kuukauden ajaksi. He saavat hakea takaisin yhden tavaran päivässä.

Henrika ja Kristoffer osallistuvat Tom of Finland -elokuvan ennakkonäytökseen mutta molemmilla juhlavaatteet ovat lukitussa kontissa eikä rahaa ole lupa käyttää kuin ruokaan.

Kristofferin nahkainen ajoasu sopii kuitenkin tilanteeseen enemmän kuin mainiosti. Henrika ratkaisee vaateongelman…muovipussilla.

Katso videopätkä Katsomosta

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone