Riisutut-ohjelmassa Henrika tuskailee treffeille lähtöä – seksitöntä aikaa takana jo kuukausia

Riisutut -  1
Kausi 1, 1/8. SARJA ALKAA. Henrika, Kristoffer, kämppikset Endia ja Laine sekä aviopari Karoliina ja Henri pakkaavat kaiken omistamansa viimeisintä rihman kiertämää myöten muuttolaatikoihin. Laatikot viedään kontteihin ja päähenkilömme jäävät alastomina tyhjiin koteihinsa. Kuinka moderniin mukavuuksiin tottuneet osallistujat selviävät ensimmäisestä yöstään tyhjässä asunnossa? Miten he reagoivat tilanteeseen, jossa heillä ei ole yhteyttä ulkomaailmaan? Mikä on ensimmäinen esine, mitä he kontteihin viedyistä tavaroistaan todella kaipaavat?

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet helmikuun ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Tänään torstaina nähtävässä jaksossa Henrika tuskailee treffikutsun kanssa. Lauantai-aamulle olisi treffit mutta kaunistautumiseen ei ole käytössä välineitä eikä kosmetiikkaa. ”Mä en voi uskoo että lähden tän näköisenä. Mitähän se mies ajattelee”.

Sitruuna toimii hajuvetenä…

Olis kyllä kiva löytää joku”

Henrika toteaa seksitöntä aikaa olleen jo kahdeksan kuukautta.

Riisutut torstaisin kello 21.00 Subilla.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone