Renny Harlin suunnittelee jatko-osaa 90-luvun toimintaleffalleen – ”Samuel L. Jackson on 100-prosenttisesti mukana”

long kiss goodnigt

Viime viikolla 60 vuotta täyttänyt suomalaisohjaaja Renny Harlin kaavailee jatko-osaa  toimintaelokuvalleen The Long Kiss Goodnight.  Vuonna 1996 ilmestyneen elokuvan  pääosissa nähtiin Geena Davis ja Samuel L. Jackson.

Harlin kertoo Hollywood Reporterille puhuneensa jatko-osasta Warner Brothersin tuottajan Toby Emmerichin kanssa. Harlinin mukaan elokuvayhtiö näytti alustavasti hankkeelle vihreää valoa, mutta neuvottelut markkinointi- ja jakelukanavien eivät ole toistaiseksi tuottaneet tulosta.

Harlinin mukaan on mahdollista, että rahoittaja löytyy Kiinasta, jossa hän pyörittää Extraordinary Entertainment –tuotantoyhtiötä.

”Long Kiss Goodnight oli yksi ensimmäisistä Hollywood-elokuvista, jotka julkaistiin Kiinan teattereissa, joten se on täällä hyvin tunnettu.Siksi minulta on kyselty, haluaisinko tehdä kiinan- vaiko englanninkielisen jatko_osan”, Harlin sanoo.

Harlinin mukaan Jackson on lupautunut mukaan jatko-osaan.

”Juttelin Samuelin kanssa ja hän sanoi olevansa 100-prosentin varmuudella mukana jatko-osassa, jos sellainen tehdään”, ohjaaja vakuuttaa.

 

The Long Kiss Goodnight valmistui noin 65 miljoonan dollarin budjetilla ja se keräsi lipptuloja noin 85 miljoonaa taalaa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone