Räppäri Mika ”Kid1” Maunus omisti kappaleensa saamattomille ihmisille: ”Valehtelisin jos väittäisin, etten olisi hieman sellainen”

mika maunus

Alavutelainen Kid1 alias Mika Maunus lukeutuu pitkän linjan suomiräppäreihin. Hänen uusin singlensä Tuhannen Tekosyyn Mies julkaistiin keväällä.

Maunuksen mukaan biisi on omistettu kaikille laiskoille ja saamattomille ihmisille, millaisia varmasti löytyy meidän jokaisen tuttavapiiristä.

”Biisin ideaa ei tarvinnu paljoa ennakkon miettiä, koska alkusysäyksen sain kollegoiden roustista, ja valehtelisin jos väittäisin etten olisi hieman sellainen kun biisissä kerrotaan, eli laiska ja saamaton, mutta toki biisissä sanoma on hieman liioiteltu ja kärjistetty.”
Millaista palautetta olet saanut aiheesta?
Olen saanut pääsääntöisesti hyvää palautetta biisistä, mutta toki nillittäjiäkin riittää, koska kaikki ei biisin sanomaa hirveästi arvosta ja ota omakseen.
Olet räpännyt jo pidempään. Millaisia tavoitteita ja haaveita sinulla on
vielä täyttämättä?
Tavoite olisi saada itseäni näkyville isommin ja kasvaa artistina isommaksi ja suositummaksi, ja mahdollisesti saada keikkailua sen verran aktiiviseksi, että pystyisin sillä ainakin edes välillä itseäni jotenkuten elättämään. Olisihan se kyllä mahtava olla ihan eturivin artisti, mutta tiedostan kyllä että todella vaikeaa siihen pääseminen on, koska kilpailu on todella kovaa, ja laatukriteerit myös kasvaa kokoajan, mutta jotta moisesta edes voi haaveilla, niin on vain haastettava itseään kovemmin ja kovemmin.
Mitkä ovat olleet tähän mennessä hienoimmat kokemukset?
Hienoimpia hetkiä artistina on ollut monet hienot keikkamuostot mitä erilaisimmissa paikoissa, ja myös on ollut erittäin kiva tutustua kolleegoihin, ja tottakai mukavaa on ollut aina seurata biisien ja uran edistymistä, sekä myös pieniä takapakkeja ja niistä nousua.
Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?
Kesäkuun alussa ilmestyy uusi kesäinen tsemppibiisi ”Kahleet Auki”, joka kertoo koronan jälkeisestä ajasta, kun ihmisten rajoituksia aletaan hölläämään, ja vapaus taas pikku hiljaa koittaa, ja saa alkaa nauttimaan taas elämästä kunnolla ilman rajoituksia.
Keikkailu on tosiaan jäissä, ja nyt seurataan mielenkiinnolla että koska alkaa taas tilanne normalisoituman ja yleisötapahtumia yms alkaa taas ilmestymään. Striimikeikkoihin en ole vielä itse ryhtynyt, mutta ei sitäkään vaihtoehtoa ole pois suljettu.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone