Räpin huippulupaus lopettaa uransa – syynä ex-tyttöystävän karmeat paljastukset

Brittiläinen rap-artisti Octavian ilmoittaa Instagramissa lopettavansa artistiuransa ja kaiken musiikkiin littyvän työnsä, BBC kertoo.

Syynä ovat viime vuonna julki tulleet syytökset. Räppärin ex-tyttöystävä väitti joutuneensa fyysisen ja henkisen väkivallan kohteeksi. Entisen kumppanin mukaan Octavian, oikealta nimeltään Octavian Oliver Godji, muun muassa potki ja löi häntä useita kertoja heidän kolmen vuoden suhteensa aikana. Nainen jakoi todisteeksi kuvamateriaalia.

Octavian kiisti tuolloin syytökset jyrkästi ja sanoi käsittelevänsä asian ”laillisesti ja asianmukaisesti”. Hirvittäviä yksityiskohtia vilisseet syytökset johtivat kuitenkin siihen, että levy-yhtiö Black Panther Records irtisanoi levytyssopimuksen ja hyllytti hänen esikoisalbuminsa.

25-vuotiasta Octaviania pidettiin Britannian musiikkibisneksen suurena lupauksena. Vuonna 2019 hän voitti BBC:n julkaieman tulevaisuuden supertähtiä ennustavan Sound of 2019-listan. Hän teki yhteistyötä muun muassa Diplon ja Gorillazin kanssa.

”Syytön tai ei, sillä ei ole väliä tässä kaupungissa. Kiitos kaikille, jotka piditte minut henkisesti vakaana. Kiitos rakkaudestanne ja kärsivällisyydestänne. Olen ikuisesti kiitollinen”, Octavian kirjoitti Instagramissa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone