Rap-tähti sai näköisensä hautajaiset – vainaja vietiin strippiklubille

D4L -rap-duosta tuttu Shawty Lo, oikeata nimeltä Carlos Walker, menehtyi syyskuun 21. päivä, kun hänen autonsa syöksyi ulos tieltä Atlanlan lähettyvillä. Hänet julistettiin kuolleeksi onnettomuuspaikalla. Autossa oli myös kaksi naista, jotka selvisivät vähäisin vammoin.

Tapaus herätti huomiota myös siksi, että Walker juhli vain tunti ennen kuolemaansa Blue Flame Lounge -striptease-klubilla. Hän postitti Instgaramiin videon, jossa alastomat naiset tanssivat lavalla.

Wenn-uutispalvelun mukaan vainajan katselu pidettiin Mount Carmelon babtistikirkossa perjantaina. Sadat ihmiset kävivät avoimen arkun äärellä. Walker oli puettu tummaan huppariin ja housuihin, ja hänen päässä oli mustat aurinkolasit.

Sieltä arkku vietiin Blue Flame Lounge -strippiklubille, jossa klubin työntekijät ja kanta-asiakkaat osoittivat kunniotustaan pitämällä hiljaisen hetken. Varsinainen hautajaisseremonia pidettiin lauantaina.

Walker oli mukana perustamssa D4L -rap-yhtyettä vuonna 2003. Kokoonpano tunnetaan parhaiten vuoden 2005 hitistä Laffy Taffy.

Walkerilla on 11 lasta kymmenen eri äidin kanssa. Hän esiintyi vuonna 2013 All My Babies -nimisessä reality-sarjan pilottijaksossa. Sarjan tuotanto kuitenkin keskeytettiin pilottijakson esittämisen jälkeen. Syynä oli negatiivinen katsojapalaute.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone