Rakastettu ja vihattu sarja jatkuu TV2:lla – uusi tuotantokausi on pidempi kuin koskaan aiemmin

sohvaperunat 6 kausi

Kultaisella Venlalla vuoden parhaana viihdeohjelmana palkittu Sohvaperunat palaa ruutuun TV2:lla uusin jaksoin 31.8. alkaen.

Sohvaperunoiden kuudes tuotantokausi käsittää 15 jaksoa –  eli se on pidempi kuin koskaan aiemmin. Uudella kaudella mukaan sohvaperunajoukkoon tulee neljä uutta perunaa, joista Jussi-Pekka ”marsumies” on tuttu sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta.

Sohvaperunat kuvataan suomalaisten omiin olohuoneisiin viritetyillä kameroilla. Ohjelmassa on erilaisissa elämäntilanteissa olevia sohviksia; mukana on opiskelijoita, eläkeläisiä, lapsiperheitä, ystäväporukoita ja pariskuntia.

Sarja jakaa mielipiteet. Toiset jäävät siihen koukkuun, kun toisten mielestä juuri mikään ei ole typerämpää kuin katsoa sohvalla pönöttäviä ventovieraita ihmisiä katsomassa televisiota.

Ohjelma on palkittu parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla sekä vuonna 2016 että 2017.

Sohvaperunoiden kuudes kausi ottaa varaslähdön jo perjantaina 24.8. edellisen kauden best of -jaksolla, joka esitetään Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa klo 20.05. Syksyn uudet jaksot alkavat perjantaina 31.8. poikkeuksellisesti klo 22.00, muiden jaksojen esitysaika on klo 21.00. Syyskauden viimeinen jakso nähdään 7.12. Katso lähetysajat ohjelmaoppaasta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone