Radio City South Park -festivaali. Perjantai.

10_Extreme

Radio City South Park -festivaali

5. – 6.6.2015, Tampere

Tänä vuonna toista kertaa järjestetty festivaali nosti yleisömääräänsä reilusti. Tapahtuma  keräsi viikonlopun aikana reilut 11 000 kävijää Eteläpuistoon. South Parkissa juhlittiin vuoroin aurinkoisessa vuoroin sateisessa säässä. Tunnelma pysyi kaiken aikaa rentona ja ikäviltä välikohtauksilta vältyttiin. Festivaali on tarkoitus järjestää ensi vuonna uudelleen. Promoottori Timo Isomäen mukaan neuvottelut ensi vuoden artisteista ovat jo käynnissä. Mesta.net oli paikalla molempina päivinä. Seuraavassa kuvallisia tunnelmia aurinkoiselta perjantailta. Muista tsekata myös lauantain kuvaraportti!

1_Stratovarius

Uutta levyään valmisteleva Stratovarius soitti iloisen ja hyväntuulisen keikan. Keikalla kuultiin niin uudempaa kuin vanhempaakin materiaalia.

2_Stratovarius

Juontohommien lisäksi…

4_SpeedySaku

Speedy ja Saku soittivat molempina päivinä vartin keikat ”katetulla päälavalla”. Tuomiopäivä sekä Hän mies!!

3_SpeedySaku

 

5_Stargazery

Stargazery.

7_Accept

Iloiset poseeraajat Saksasta. Accept! Huikea show jossa uusi ja vanha materiaali paiskasivat hienosti kättä.

6_Accept

Metallitotuus -albumin julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 15 vuotta. Sen kunniaksi Teräsbetoni soitti Tampereella kyseisen levyn kokonaisuudessaan.

8_Teräsbetoni

Pitkästä aikaa Suomessa soittanut Extreme aloitti räväkästi mutta hyytyi välillä. Balladit kirvoittivat kunnon yhteislaulut. Energiaa ja egoilua.

10_Extreme 

9_Extreme

 

Teksti ja kuvat: Petri Kipinä

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone