Putous vaihtoi juontajaa – näin kommentoi Roope Salminen

Roope Salminen ehti vaikuttaa suositussa Putous-ohjelmassa vuosina 2017-2020.

Salminen ei ole mukana Putouksen 13. kaudella, vaan juontajaksi tulee toinen Putous-tuttu Christoffer Strandberg.

Roope ei ollut mukana myöskään syksyllä Putous Allstars -kaudella.

Roope on kommentoinut asiaa somessa. Arvatenkin suosittu juontaja sai paljon kaipaavia viestejä uuden Putous-kauden miehistön tultua julkiseksi.

”8. kausi Putousta oli yksi elämäni hienoimmista kokemuksista. Sain tehdä 5 kautta ohjelmaa, jota rakastan jokaisella solullani. En ottanut yhtäkään lähetystä itsestäänselvyytenä ja keskityin nauttimaan hetkestä. Niitä muistoja minulta ei vie kukaan ja olen niistä loputtoman kiitollinen. Kiitän suomalaisia mukana elämisestä ja kollegoita valosta, voimasta ja lahjakkuudesta, jonka keskellä sain kasvaa sekä ammattilaisena että toivottavasti ihmisenä.
Jos kutsu vielä joskus kävisi, hyppään tottakai mukaan – enhän mä oo vielä osallistunut sketsihahmokilpailuunkaan! Tällä hetkellä se kuitenkin tuntuu hyvin epätodennäköiseltä. Toivotan siis onnea uudelle porukalle ja siirryn fanittamaan teitä”

Uudesta juontajasta Roopella ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa:

Putous jatkuu vuonna 2021 ilman minua. parempaa juontajaa kuin @ctrandberg en voisi ohjelmalle edes kuvitella. Siitä asti, kun kuulin että hän on päässyt koekuviin, sanoin kanavalle että tämä mies on TEHTY Putoukseen. Hän on tarkka, hauska, tiimipelaaja, heittäytyjä, yleisölähtöinen, lempeä, fyysisesti lahjakas, hyvä laulaja, kaiken kaikkiaan kansainvälisen tason talentti”.

Putouksen seuraava kausi käynnistyy tammikuussa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone