Putouksesta tuttu kasvo mukana Farmi Suomessa – näin mies kommentoi somessa

Nelosen suosikkirealityn Farmi Suomen kuvaukset alkavat tänään.

Mukana kisassa ovat: Ex-mäkikotka Janne Ahonen, räppäri Dan ”Uniikki” Tolppanen, toimittaja Sanna Ukkola, kauppiaan rouva Michele Murphy-Kaulanen, toimitusjohtaja Mikael Jungner, yleisurheilija ja urheilumanageri Noora Toivo, räppäri Pastori Pike, Pia Nykänen, somepersoona Maisa Torppa, realitytähti Sauli Koskinen, Putouksesta tuttu näyttelijä Timo Lavikainen, Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää, artisti ja somevaikuttaja Tuuli sekä kiekkolegenda Timo Jutila.

Ohjelman juontajana toimii Ellen Jokikunnas.

Farmi Suomea kuvataan Pieksämäen seudulla sijaitsevalla maatilalla, ja koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa. Farmi Suomi nähdään Nelosella ja Ruudussa 2021.

Raksa- ja varastomies, hoitoala, postimies, rengasmies, rumpali ja näyttelijä – eli Putouksesta tuttu Timo Lavikainen on ehtinyt moneksi: Mie oon parhaimmillani fyysisissä töissä ja mikkään ei pelota, oon tottunu olemmaan pöpelikössä.”

”Nyt kohti semmosta seikkailua ettei oo ennen tullu koettua. Minne tarkalleen, se selviää itellekki vasta päivän aikana, vois jopa sannoo et vähä jännittää…”

Timo Lavikainen somessa

Myös räppäri Uniikki kommentoi alkavaa Farmikeikkaa somessa:

”Syy miks meikäläinen lähti messiin, niin halusin päästä perusasioiden ääreen ja testaamaan millaista elämä on ilman some ja luuria (johon oon aivan liian koukussa). Wish me luck!” 

Uniikki Instagramissa

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone