Provinssin ohjelma valmis ja järjestelyt jatkuvat normaalisti: ”Emme aio vaipua epätoivoon”

Kesäkuun lopulla Seinäjoella järjestettävän Provinssin musiikkiohjelmisto on viimeisten yli kolmenkymmenen uuden esiintyjän myötä valmis. Festivaali tiedottaa, että järjestelyt etenevät niin normaalisti kuin vallitsevissa olosuhteissa mahdollista.
Uusia kiinnityksiä ovat aikaisemmin Disco Ensemblessä, Lapkossa ja Children of Bodomissa uraa luoneiden muusikoiden uusi yhtye Moon Shot, joka soittaa Provinssissa uransa ensimmäisen keikan.
Viimeisten kiinnitysten joukossa ovat myös Tiisu ja Litku Klemetti, Herra Ylppö & EX sekä Lähiöbotox. Koko artistilista on nähtävissä osoitteessa www.provinssi.fi/ohjelma.
Festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo, että Provinssin ohjelma valmistui ennätysajassa ja se onhänen mukaansa kiistatta yksi festivaalin historian parhaista, ellei jopa paras.
”Provinssiin kohdistuva kiinnostus on osoittautunut kaikilla mittareilla poikkeukselliseksi, ja olemme edenneet vahvassa myötätuulessa – kunnes maailma muuttui hetkessä,” Rumpunen toteaa.
Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä ja valmistaudumme kaikkiin mahdollisiin skenaarioihin. Toivomme, että kesäkuun lopussa Törnävänsaarella voidaan juhlia raskaimman vaiheen selättämistä ja ottaa korkojen kera takaisin keväällä menetettyjä yhteisiä hetkiä. Samalla joudumme toki varautumaan myös siihen mahdollisuuteen, ettei tapahtuman järjestäminen olekaan mahdollista.”
Juttu jatkuu…
Luonnollisesti myös koronavirus aiheuttaa toimenpiteitä tapahtuman suunnittelussa.
Yksi tämän vuoden tuotannollisia kehityskohteita on käsienpesupisteiden lisääminen, käsidesin saatavuuden varmistaminen sekä yleisen siisteyden, desinfioinnin ja kierrätyksen kehittäminen.
Mikäli viranomaisten tapahtumia koskeva tapahtumien kieltopäätös jatkuisi aina Provinssiin saakka, noudattaa festivaali luonnollisesti annettuja ohjeistuksia ja määräyksiä. Jos festivaali jouduttaisiin perumaan kokonaan, on ostetuista lipuista mahdollista saada hyvitys voimassa olevien toimitusehtojen mukaisesti. Yksikään Provinssiin kiinnitetty artisti ei ole toistaiseksi ilmoittanut suunnittelevansa esiintymisensä perumista.
”Vaikka juuri nyt maailma on täynnä epävarmuutta tulevaisuudesta, emme aio vaipua epätoivoon vaan haluamme omalta osaltamme jatkaa työskentelyä tapahtuman eteen. Samalla tavalla kuin nyt tiedotamme uusista artistikiinnityksistä ja muista tämän kesän suunnitelmista, sitoudumme myös tiedottamaan aktiivisesti mahdollisista muutoksista tai peruutuksista festivaalin järjestelyjen suhteen. Uskomme avoimuuteen,” toteaa Rumpunen lopuksi.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone