Provinssirockin festivaalijohtajaksi nimetty Sami Rumpunen

Provinssin festivaalijohtajaksi on nimitetty seinäjokelainen Sami Rumpunen. Muun muassa Provinssin ohjelmaryhmässä ja Selmu ry:n hallituksessa toiminut Rumpunen aloittaa uudessa tehtävässään 1.11.2014.

Rumpusen oma Provinssi-ura alkoi 1980-luvulla, kun vain kilometrin päässä festivaalialueesta varttunut pikkupoika hankki ensimmäiset tienestinsä keräämällä pulloja tapahtumapaikan läheisyydestä. Myöhemmin hän on väitellyt Vaasan yliopistossa kansainvälisen liiketoiminnan tohtoriksi.

– Ilman kasvamista Provinssin ja Selmun kulmilla suhteeni elävään musiikkiin ja festareihin tuskin olisi läheskään näin intohimoinen. Olen loputtoman kiitollinen siitä luottamuksesta ja kunniasta, mikä minulle on nimityksen myötä suotu. Olo on edelleen hieman epätodellinen ja vaatii välillä pientä nipistelemistä, Sami Rumpunen toteaa.

– Aloitan työni festivaalin johdossa nöyränä mutta samanaikaisesti kunnianhimoisena. Lähdemme uusien yhteistyökumppaneidemme kanssa tekemään Provinssista entistä nykyaikaisempaa ja kokonaisvaltaisempaa elämystä, joka kestää vertailun kansainvälisen huipputasonkin rinnalla, hän jatkaa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone