Poptähti lopettaa uransa skandaalin takia – kuvasi salaa seksikumppaneitaan

Jung Joon Young

Eteläkorealainen suosittu rock-laulaja ja televisiopersoona Jung Joon Young ilmoittaa vetäytyvänsä kokonaan viihdeteollisuudesta juuri ilmitulleen salakuvauskohun takia, Canoe-sivusto kertoo.

30-vuotias Jung tunnustaa kuuluneensa somessa perustettuun salaiseen ”piilokameraklubiin”, jonka jäsenet ovat jakaneet toisilleen salaa kuvattuja seksivideoita. Just Jared -sivuston mukaan Jung pidätettiin tiistaina Etelä-Koreassa.

Jung tunnetaan rockyhtye Drug Restaurantin laulajana sekä televisio- ja radiojuontajana. Hän nousi pinnalle sijoittumalla kolmanneksi eteläkorealaisen Superstar -talentshow`n neljännellä tuotantokaudella vuonna 2012.

Nyt hän ilmoittaa, että ura viihdemaailmassa on ohi: kaikki hänen ohjelmansa lopetetaan ja myös musiikkiura saa päätöksen.

”Kirjoitan teille tuntien häpeää ja syyllisyyttä…. Tunnustan kaikki rikokseni. Kuvasin naisia ilman heidän suostumustaan ja jaoin videot sosiaalisen median keskusteluryhmässä. Vaikka tein niin, en tuntenut suurta syyllisyyttä”, Jung kirjoittaa tiedotteessaan.

Salakuvauskohu on valtava uutinen Koreassa, jossa Jungilla on miljoonia faneja.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone