Pirkka-Pekka Petelius nautti seksikohtauksen tekemisestä: ”Halusin olla täysin munasillaan”

pirkka-pekka-petelius

Elisa Viihteen alkuperäissarjan Downshiftaajien toinen kausi alkaa joulukuussa 2016. Kuvaukset käynnistyivät viime viikolla Helsingissä

Pirkka-Pekka Petelius näyttelee sarjassa Sadun (Iina Kuustonen) ja Aaron (Mikko Leppilampi) äidin Marja-Liiisan (Anna-Leena Härkönen) miesystävää Raimoa.

Petelius kertoo, että Raimon rooli on isompi toisella kaudella.

Ensimmäiseltä kaudelta hänelle jäi parhaiten mieleen kohtaus, jossa ”Raimo ja Marja-Liisa hässivät kuin kanit”.

Seksikohtauksen tekeminen oli 63-vuotiaalle näyttelijäkonkarille mieluinen tehtävä.

”Halusin olla kameran edessä reilusti munasillaan. Kun aletaan näyttämään, niin sitten näytetään kunnolla. Tietenkin vain, jos ohjaaja suostuu siihen”, Petelius kertoo.

Pitkän uran tehnyt näyttelijä muistelee tehneensä uransa aikana noin kolme ”hässimiskohtausta”.

”Mulla ei ole kauheasti niitä ollut, koska minulla en omaa sankarin elkeitä ja ulkoisia ulottuvuuksia. Nyt iän myötä olen ottanut työvoiton, ehkä siksi, koska ikäiseni kollegani ovat kuolleet”, Petelius letkauttaa.

Downshiftaajien ensimmäisellä kaudella kaksi leveään elämään tottunutta pariskuntaa joutui tekemisiin rahaongelmien kanssa. Toisella kaudella he kokevat yllättävän äkkirikastumisen.

Petelius on pohtinut rahan merkitystä sarjaa tehdessä.

”Etenkin ihmiset, joilla ei ole ollut koskaan paljoa rahaa, kuvittelevat että se on onnen ja autuuden tae. Ehkä siksi, että meidät opetetaan markkinataloudessa ja kilpailuyhteiskunnassa siihen, että eniten rahaa keräävä ihminen on paras.”

Mikä on sopiva määrä rahaa?

”Kolme miljoonaa. Sillä saa kaiken tarvittavan. Se on minulla tavoitteena, mutta toistaiseksi olen vielä miinuksella. Mutta pitäähän ihmisellä olla haaveita”, Petelius nauraa.

Petelius on innoissaan kuvausten alkamisesta.

”Olen sen ikäinen ukko, että minun ei enää tarvitsisi tehdä töitä. Voisin vetäytyä syrjään elämästä kuin esinahka pakkasessa. Minulle näytteleminen on enemmän elämäntapa kuin työ. Aion jatkaa niin kauan kuin jalka vipattaa”, hän lupaa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. Mieti nyt hemskutissa Petelius kuka tahtoo nähdä enää ylikypsiä munia?????

    1. MINÄ!!!! PPP on hyvin herkullisen näköinen mies, erittäin hyvässä kunnossa, voisin katsella koko päivän. Luulen myös, että persoonansa on mitä mainioin, lisäksi luontoihminen, mikä ainakin minulle on iso plussatekijä. Ja minä muuten olen niitä munia nähnyt jo työnikin puolesta….mutta kyllä jäin tuijottamaan ja pysäytinkin kuvan Downshiftaajissa….Herkku! Taidan vaan olla hänen makuunsa liian vanha, muutaman vuoden häntä nuorempi….=DD

  2. Siinä Petelius on aivan oikeassa, että seksikohtaus on todellakin helpointa tehdä munasillaan.

Kommentit suljettu.