Pirkka-Pekka Peteliuksen omakohtainen tilitys kellotti TV5:n katsojaennätyksen

Eilen TV5:lla alkanut uutuussarja Koomikot nousi heti ensimmäisellä jaksollaan TV5:n kaikkien aikojen katsotuimmaksi ohjelmaksi.

Ruotsissa ja Norjassa katsojaennätyksiä rikkoneeseen menestysformaattiin En Clown till Kaffet perustuva Koomikot alkoi eilen illalla TV5:lla ennätysluvuin. Ensimmäistä jaksoa seurasi keskimäärin 305 000 katsojaa. Jaksossa koomikon vaiheistaan kertoi Pirkka-Pekka Petelius.

Koomikot tuo ruutuun kuusi eturivin koomikkoa, jotka kukin omassa jaksossaan käyvät läpi elämäänsä ja uransa käännekohtia. Sarja on kuin Vain elämää, mutta nyt tähtinä loistavat komedian kärkinimet. Jokaisessa jaksossa Pirkka-Pekka Petelius, Pirjo Heikkilä, Sami Hedberg, Miitta Sorvali, Heikki Silvennoinen ja Jarkko Tamminen saavat myös uusia kokemuksia, kun he selviytyvät mitä erilaisimmista tehtävistä. Lisäksi jakson päähenkilö asetetaan valheenpaljastustestiin. Kaikki huipentuu aina illallisesitykseen, jossa jakson päähenkilö yllätetään täydellisesti hänen uraansa vahvasti liittyvällä komediaesityksellä.

Koomikot Tiistaisin TV5 klo 21.00

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone