Pedofiilirokkari Gary Glitterin musiikki soi Joker-elokuvassa – somessa raivotaan: ”Tuo hirviö ei ansaitse tekijänoikeusmaksuja”

glitter

Brittiläinen rockmuusikko Gary Glitter istuu parhaillaan lasten hyväksikäytöstä saamaansa 16 vuoden vankeustuomiota.

The Sun -lehden mukaan moni elokuvafani on vihoissaan siitä, että tuoreessa Joker-elokuvassa kuullaan Glitterin musiikkia. Kyseinen kappale, Rock and Roll Part 2, soi elokuvassa kahden minuutin ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että Glitter, oikealta nimeltään Paul Gadd, saa elokuvasta tekijänoikeusmaksuja sen mukaan, kuinka hyvin se menestyy teattereissa ja suoratoistopalveluissa.

Koska Glitter on yksi kappaleen tekijöistä, hän saa The Sun -lehden arvion mukaan satoja tuhansia euroja tekijänoikeusmaksuja.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen…

Eräs elokuvafani kirjoittaa Twitterissä, ettei hän ole vieläkään toipunut sokista, joka aiheutui Glitterin musiikin kuulemisesta elokuvassa.

”Gary Glitter saa tekijänoikeusmaksuja Jokerista. He maksavat kirjaimellisesti pedofiilille hänen musiikkinsä käytöstä elokuvassa, joka käsittelee lasten kaltonkohtelun seurauksia”, hän kirjoittaa Twitterissä.

”Tuo hirviö ei ansaitse rojalteja”, toinen säestää.

Glitter on rikoksen uusija. Vuonna 1999 hänet tuomittiin kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen lapsipornon hallussapidosta. Hän sai nykyisen tuomionsa vuonna 2015. Hänen odotetaan vapautuvan vuonna 2021.

Seksirikokset ovat tehneet hänestä yhden vihatuimmista julkkiksista Isossa-Britanniassa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. En kannata pedareita mitenkään mutta tuli vanha sanonta tästä mieleen: Mies rakentaa koko elämänsä aikana tuhansia siltoja ja kerran erehtyy kuksaseen lammasta niin se ukko tullaan aina muistamaan vanhana lampaan nussijana eikä vanhana sillanrakentajana.

Kommentit suljettu.