Pasi Kovalainen pääsee taas irti — Sipoon Herttuan toisen kauden traileri julki

Pasi Kovalainen pääsee taas irti —  Sipoon Herttuan toisen kauden traileri julki

Elisa Viihteen alkuperäissarja Sipoon herttuan toisen kauden traileri on julkaistu.

Korruptiokomedian toinen kausi alkaa keskiviikkona 13.11., jolloin neljä ensimmäistä jaksoa julkaistaan Aitio-suoratoistopalvelussa. Loput neljä jaksoa julkaistaan keskiviikkona 20.11.2019.

Sipoon herttua on musta komedia korruptiosta sekä bisnesmies Pasi Kovalaisesta (Kari Hietalahti), joka on koko elämänsä hankkinut varallisuutta pitkälti kyseenalaisin keinoin. Toisella kaudella Kovalainen on siirtynyt hyväntekeväisyysbisnekseen, ja perheen rahat alkavat olla lopussa. Kovalainen haluaa rakentaa automarketin saadakseen perheensä talouden kuntoon.

Toisen kauden ohjaajana toimii Antti Heikki Pesonen (Päin seinää, Korsoteoria) ja käsikirjoitus on ensimmäisen kauden pääkäsikirjoittajan Atte Järvisen (Sunnuntailounas, Itsevaltiaat, Downshiftaajat, YleLeaks ja Pasila) käsialaa. Sipoon herttuan ensimmäiseltä kaudelta tutut näyttelijät ovat mukana kakkoskaudella – Kari Hietalahti, Pirjo Heikkilä, Riku Nieminen, Pekka Strang, Mari Perankoski, Miitta Sorvali ja Ville Myllyrinne.

Keväällä 2018 ensi-iltansa saanut Sipoon herttuan ensimmäinen kausi nousi Elisa Viihteen viime vuoden katsotuimpien sarjojen joukkoon ja nauratti myös somessa.

Esimerkiksi Pasi Kovalaisen ”Kun yrittäjällä palaa käpy” -videot ovat hauskuuttaneet jo yli kahta miljoonaa ihmistä sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissa. Sipoon herttua oli myös ehdolla vuoden sipoolaiseksi 2018 Sipoon Sanomien kisassa tammikuussa 2019.

Alla ennakkotunnelmia viime kesältä.

Sipoon herttuan kakkoskausi on kuvattu. Kari Hietalahti viihtyy konnan roolissa: ”Sarjassa nähtävää korruptiota esiintyy joka kunnassa”

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone