Oulussa pidettävä festari muutetaan Suomipopiksi

yleiso

Vuodesta 2001 asti Oulun Rotuaarilla järjestetty Rotuaari Piknik -tapahtuma siirretään laajemmalle alueelle Kuusisaareen. Samalla tapahtuman nimi muuttuu Suomipop Festivaaliksi. Ensimmäinen Suomipop Oulussa ensi vuonna.

Saman brändin alla festaroidaan samana ajankohtana 12.-14.7.2018 myös Jyväskylässä.

Kolmipäiväisessä Suomipop -tapahtumassa tulevat esiintymään kaikki kotimaisia tähtiä. Lavoja rakennetaan kaksin kappalein ja soitto soi päivästä yöhön. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

“Rotuaari Piknikissä on useana vuotena peräkkäin ollut iltoja, jolloin liput ovat loppuneet kesken ja seinät ovat kirjaimellisesti tulleet vastaan. Aloitettava yhteistyö ja uusi tapahtuma Suomipop Festivaali Oulu ovat luonnollinen jatkumo Rotuaari Piknikin kehittymiselle. Erityisen hienoa on tapahtuman siirtyminen Kuusisaareen, joka on uusi upea tapahtuma-alue, ja josta myös oma festivaalijärjestäminen aikoinaan alkoi. Saamme myös lisää hartioita tuotantopuolelle, kun N.C.D. Production tulee vahvistamaan tiimiämme”, kommentoi kehitystä ja yhteistyötä Rotuaari Piknikin järjestäjä ja promoottori Ilpo Sulkala.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone