Onneli ja Anneli -elokuvasarja jatkuu – näyttelijät julkistetaan pian

Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen

Jouluna 2018 ensi-iltansa saa elokuva Onneli, Anneli ja nukutuskello, joka on Järjestyksessään neljäs Onneli ja Anneli -elokuva.

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan.  syntymKurenniemen syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta.

Elokuvan on käsikirjoittanut Sami Keski-Vähälä ja ohjaa myös aiemmat elokuvat ohjannut Saara Cantell.

onneli ja anneli kuvaukset
Aava Merikanto, ohjaaja Saara Cantell ja Lilja Lehto esittelivät kulissitaloa Onnelin ja Annelin talvi -elokuvan kuvauksissa vuonna 2015. Merikanto ja Lehto tuskin jatkavat Onnelin ja Annelin rooleissa.

Edelliset kolme Onneli ja Anneli -elokuvaa on kuvattu Loviisassa, jonne Onnelin ja Annelin fiktiivinen kotikaupunki ”Kissanminttu” sijoittui. Nyt elokuvan tarina vie heidät Vekotiituksen tilalle ja uusiin maisemiin Turkuun. Kuvaukset käynnistyvät kesällä Turussa.

”On todella hienoa, että Turku saa toimia lastenelokuvan näyttämönä”, iloitsee elokuvakomissaari Teija Raninen Länsi-Suomen elokuvakomissiosta.

”Lasten ja aikuisten rakastamat Onneli ja Anneli jäävät elämään Turkuun kuvausten jälkeenkin: Turku haluaa olla edelläkävijä elokuvamatkailun kehittämisessä ja suunnitteilla on elokuvaan perustuva perhematkailukohde Turkuun 2019.”

Elokuvan näyttelijät julkistetaan myöhemmin.  Kolme aiempaa elokuvaa ovat keränneet yhteensä yli 617 000 katsojaa.

Katso Onneli ja Anneli -elokuvia Elisa Viihteestä.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone