Onko paluu Salkkareihin mahdollista, Jasper Pääkkönen?

Maikkarin Salatut elämät -sarjassa on nähty varsinaista vanhojen hahmojen paluumuuttoa – Jenni Vainio, Kalle Laitela ja Ulla Taalasmaa ovat tulleet takaisin sekä Katja Vainio ja Laura Kiviranta ovat tehneet lyhyet vierailut.

Myöhemmin sarjaan ovat tulossa vielä Tommi Taurulan näyttelemä Kari Taalasmaa ja Sami Uotilan hahmo Aki Nikkinen.

Salatut elämät -ohjelman nettisivuilla on kysytty Jukka Salinin roolissa viiden ensimmäisen vuoden ajan nähdyltä Jouko Keskiseltä ja Sakua esittäneeltä Jasper Pääkköseltä kiinnostusta paluuseen Salkkarit-kaartiin.

– Salkkareista on todella hyvät muistot ja olimme kaikki ystäviä. Muistan alkuajoista sen, kuinka Ruotsissa ounasteltiin, että sarja pyörisi ehkä maksimissaan kaksi vuotta. Mutta lähtihän se sitten vähän paremmin käyntiin, Keskinen muistelee Salatut elämät -ohjelman nettisivuilla. Keskinen myöntää paluun olleen lähellä vuonna 2008-2009 mutta aikataulut eivät osuneet kohdalleen.

Jasper Pääkkösen roolihahmo lähti vuonna 2002 Norjaan, töihin kalastusalukselle.

– En ole muilta työkiireiltäni oikeastaan edes ehtinyt ajatella koko asiaa. Muistelen lämmöllä ja nostalgialla 15 vuoden takaisia juttuja, mutta toisaalta poistumisestani on kulunut jo 13 vuotta. En pidä paluuta millään tavalla ajankohtaisena ainakaan tällä hetkellä, Pääkkönen toteaa Salkkarit-sarjan nettisivuilla.

(Lähde MTV3)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone