Olympiastadionin Stadionation-avajaisshow’n artistinimiä julkistettu

Vuodesta 2016 asti remontissa ollut Helsingin Olympiastadion avataan uudistuneena näyttävässä avajaisjuhlassa perjantaina 7.8.2020 klo 21 alkaen.

Nelonen Media järjestää elokuussa Helsingin Olympiastadionille massiivisen kaksituntisen viihdespektaakkelin Stadionation-avajaisshow’n.

Lavalle nousevat Apulanta, Chisu, Elastinen, Anna Puu, Juha Tapio, Kaija Koo, Maija Vilkkumaa, Pyhimys, Samuli Putro, Tuure Boelius ja Popeda. Lisää ohjelmaan osallistuvia artisteja julkaistaan ensi vuoden puolella.

Kyseessä ei ole perinteinen konsertti tai musiikkitapahtuma, vaan se on ”kaksituntinen, saumaton ja koreografioitu viihdejuhla, joka yhdistää viihteen urheiluun ja Stadionin historiaan ennennäkemättömällä tavalla”.

Jokaiselta artistilta ja esiintyjältä on lupa odottaa jotain, mitä on mahdollista nähdä vain tässä ainutkertaisessa avajaisshow’ssa. Lisäksi tuttuja, koko kansan rakastamia kappaleita nähdään ja kuullaan aivan uudessa valossa.

Lavalla tullaan avajaisspektaakkelin aikana näkemään noin 20 tähtiartistia ja satoja muita esiintyjiä.

Tapahtumaan perjantaina myyntiin tulleet blind bird -liput myytiin loppuun sunnuntain aikana, joten noin 10% stadionin lipuista on jo myyty ennen virallisen lipunmyynnin alkua. Varsinainen lipunmyynti tapahtumaan on alkanut tänään maanantaina osoitteessa lippu.fi/stadionation.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.