Olli Lindholm paljastaa ennen The Voice of Finland -liveä, Olli hylkäsi aikoinaan Yölle tarjotun biisin – josta Haloo Helsinki teki hitin

voice of finland logo

The Voice of Finlandissa on luvassa superviikonloppu, kun kaksi ensimmäistä livelähetystä nähdään peräkkäisinä päivinä perjantaina ja lauantaina. Perjantaina lavalle nousevat Anna Puun ja Redraman tiimit ja lauantaina Toni Wirtasen ja Olli Lindholmin tiimit.

Olli paljastaa etukäteen, että hänen tiimissään laulava Elli Tolkki aloittaa kilpailunsa räväkästi Haloo Helsingin jättihitillä Tuntematon. Valmentajalla on paljastaa mielenkiintoista tietoa kappaleen taustoista.

Nyt ihan kaikille Voice of Finlandin kuuntelijoille semmonen jännä tieto, että kun Yö teki edellistä levyään, niin siel oli sellanen kappale kun Tukkimiehen päiväkirja, minkä Leo Haloo ja Elli Haloo oli tehny”.

Olli paljastaa, ettei päässyt oikein kiinni melodiasta. Biisi jäi käyttämättä. Nykyään sama kappale tunnetaan nimellä Tuntematon – Elli teki uudet sanat ja Haloo Helsingin esittämänä biisistä tuli suuri hitti.

Nyt ku mä kuuntelin sitä Tuntematonta, niin uskotteko, et mä oon lyöny pari kertaa pään tohon seinään!” Olli tuskailee.

The Voice of Finlandin ensimmäiset livelähetykset nähdään perjantaina ja lauantaina 6.-7.4. kello 20 Nelosella.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone