Nurmijärvellä kuvataan uutta draamasarjaa Elisa Viihteelle – ”Teemme suuren yleisön sarjan”

KEVYTTÄ_YLÄPILVEÄ_KUVA_ANNA_K_GREUS_2049PX-3

Elisa Viihteen uuden Kevyttä yläpilveä -alkuperäissarjan kuvaukset ovat alkaneet Nurmijärvellä. Taavi Vartian (kuvassa) ohjaaman kahdeksanosaisen draamakomedian pääosia näyttelevät Elsa Saisio ja Vuokko Hovatta.

Kevyttä yläpilveä on kahdesta siskosta, yhdestä perunapellosta ja koko Nurmijärven kunnan sekoittavasta hotellihankkeesta kertovan draamakomedia.

Sarja saa ensi-iltansa Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa maaliskuussa 2020.

Muissa merkittävissä rooleissa nähdään Leo Honkonen, Elias Westerberg, Amos Brotherus, Vesa Vierikko, Rea Mauranen, Alina Tomnikov ja Miika Laakso. Sarjan käsikirjoittavat Laura Immonen ja Lassi Vierikko.

”Kevyttä yläpilveä -sarjassa on särmää ja ristiriitoja sekä rohkeita oivalluksia ja epäsovinnaisia ajatuksia taajamakunnan elämästä. Kevyttä yläpilveä antaa samastumispintaa kaikenikäisille katsojille. Teemme siitä suuren yleisön sarjan”, kommentoi vastaava tuottaja Seija-Liisa Eskola.

”Tämä on sarja, josta olen aivan erityisen innostunut. Ohjaan sarjasta modernin ja räväkän draamakomedian. Kevyttä yläpilveä on täynnä kauneutta, ruostetta, herkkyyttä, bensankatkua, kaurakeksimaisemia, trasselia ja rock’n’rollia, suomalaisuutta ja ajattomuutta”, kaavailee  ohjaaja Taavi Vartia.

”Alkuperäissarjamme ovat nousseet Elisa Viihteen suosituimmiksi sisällöiksi, ja meille on ilo  tarjota asiakkaillemme monipuolisia ja laadukkaita kotimaisia sarjoja. Kevyttä yläpilveä -sarjassa on taitavat tekijät, ja kokeneiden näyttelijöiden rinnalla nähdään myös paljon uusia lahjakkuuksia, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

taavi-vartia
Taavi Vartia ohjaa Elisa Viihteen uuden sarjan.


Tarinassa luksuselämää vuosikymmenet Espanjassa viettänyt Vivian Holm (Elsa Saisio) palaa takaisin kotiseudulleen aikeenaan pystyttää kansainvälinen huippuhotelli Nurmijärvelle. Vivianin suunnitelmassa suvun pellot saavat siirtyä, kun sata vuotta sitten viljelymaaksi kuivattu järvi palautetaan takaisin paikoilleen uuden hotellin kylkeen. Kotitilasta huolehtinut Linda (Vuokko Hovatta) ei kuitenkaan suostu sisarensa suunnitelmaan, sillä toteutuessaan se hautaisi vesimassojen alle sekä hänen kotinsa että peltojen alla piilevän tulenaran salaisuuden.

Nurmijärvellä alkaa kunnan kahtia jakava siskosten kamppailu, jossa kaikki tarkoittavat hyvää, mutta tuumakaan ei anneta periksi.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone