Nörttisarjasta tuli jymymenestys Ylellä – rikkoi heti miljoonan katsojan rajan

Nörtti: Dragonslayer666 -sarjan toinen tuotantokausi on ollut menestys Yle Areenassa. Viikko sitten julkaistua kahdeksaa uutta jaksoa on katsottu Areenassa jo yli 1,2 miljoonaa kertaa – ja lisää on luvassa!

Sarjaa katsottiin heti ensimmäisen kolmen päivän aikana miljoona kertaa. Nyt lukema on 1,2 miljoonaa. Sarjaa seuraavat etenkin nuoret miehet.

”Odotuksemme olivat hyvin vastaanotetun ykköskauden jälkeen suuret, mutta tämä yleisöryntäys Yle Areenaan löi meidät ällikällä. Palautteen perusteella sarjaa rakastetaan kohderyhmässä, koska se tekee pelaajien alakulttuurin näkyväksi. Myös Samuel Kujalan huikea roolityö Dragonslayer666:na ihastuttaa katsojia”, tuottaja Riikka Takila Yleltä kertoo.

Sarjan toisen kauden ensimmäinen jakso julkaistiin myös YouTubessa, jossa se nousi heti palvelun trendaavimpiin videoihin. Käynnistyksiä sille on tullut viikossa yli 220 000.

Dragonslayer666 palaa takaisin uusin jaksoin tammikuussa 2019. Kolmas kausi on jo kuvattu, touko-heinäkuussa 2018. Tammikuussa julkaistavat 8 uutta jaksoa jäävät tällä tietoa sarjan viimeisiksi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone