Niin että mikä ihmeen MC Taalasbiili – Salkkarit-faneille ja Kari Taalasmaan ystäville kesäherkkua

Salatut elämät jää kesätauolle kesäkuun 19. päivä. MTV3-kanavalla 24.6. alkavan Pihlajasadun lisäksi Salkkarit-faneista pitää kesällä huolta kaksi mtv-palvelussa nähtävää spinoff-sarjaa.

Kämppä tyhjänä #käty3 ja MC Taalasbiili ovat katsottavissa mtv-palvelussa heinäkuussa.

Niin että mikä ihmeen MC Taalasbiili?

Kari Taalasmaa päättää vanhan linnakundikaverinsa Skäbän (Marko Äijö) kanssa toteuttaa vanhan suunnitelmansa ajaa Easy Rider -leffan henkeen moottoripyörällä halki Amerikan. Kohta on pystyssä ”MC Taalasbiili”, alan miesten klubi, jonka nurkissa Benjamin, Severi (Roope Puhakka) ja Jonne (Kasper Tähkä) alkavat hengata. Tärkeintä on kunnossa oleva image: rotsit, muistot ja suuri unelma. Ja tietysti rock’n’roll.

Viisiosainen MC Taalasbiili tulee kokonaisuudessaan mtv-palveluun maanantaina 22.7. Jaksot ovat noin 10-minuutin mittaisia. C Moressa jaksot ovat katsottavissa jo sunnuntaina 21.7.

Entä Kämppä tyhjänä #käty3?

Benjaminilla (Aaron Bojang) on kämppä tyhjänä, koska Ulla (Maija-Liisa Peuhu) ja Gunnar (Raimo Grönberg) ovat kylpyläreissulla ja Kari (Tommi Taurula) on kiireinen korjaamohommissa. Niinpä nuoriso kokoontuu Taalasmaille. Eipä aikaakaan, kun poliisit ovat jo Pihlajakadulla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone