Nightwish, Megadeth ja liuta muita kovia raskaan rockin nimiä saapuu Tampereen Rockfestiin

Rockfestin ohjelmisto on julkaistu. Suomen festivaalikesän avaava suurtapahtuma järjestetään Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen festivaalipuistossa10.-12.6.2021 lähes .

Lavalle nousevat muun muassa saksalainen Scorpions, ruotsalainen Sabaton sekä Nightwish, jonka riveissä nähdään Rockfestin keikalla Marko Hietalan korvaava uusi basisti. Tampereella saapuu myös uutta albumia kuluvana vuonna lupaileva Megadeth sekä saksalainen power metallin legenda Helloween. 

Kansainvälisistä nimistä Tampereella musisoivat myös Zakk Wylden johtama Black Label Society sekä brittivampyyrit Cradle of Filth, norjalainen Kvelertak sekä yhdysvaltalainen kelttipunk-yhtye Dropkick Murphys.

Kotimaisista tekijöistä Nightwishin ohella Rockfestin lavalla nähdään mm. Amorphis, Battle Beast, Michael Monroe ja Sonata Arctica.

”Rokkikansa on odottanut keikkoja ja tapahtumia vesi kielellä ja vihdoin päästään tositoimiin. Uskon, että ikävä on kova niin yleisöllä, esiintyjillä kuin järjestäjilläkin. Nyt vain toivotaan, että pääsemme yhdessä iloitsemaan siitä, mistä olemme olleet yli vuoden paitsi, yhdessä koetusta live-elämyksestä kaikilla aisteilla”, promoottori Timo Isomäki Nelonen Media Livestä kommentoi.

Tapahtuman liput ovat myynnittäs Tiketissä ja Lippu-.fi -palvelussa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. On kyllä ihan unennäköä että kesäkuussa olisi festareita tai muita isompia keikkoja…. valitettavasti :/

Kommentit suljettu.