NBA-legenda syyttää koomikkoa vuokratalonsa tuhoamisesta – koomikko kiistää ja irvailee takaisin

The Blast -sivuston mukaan NBA-legenda Scottie Pippen väittää, että koomikko Lindsay Glazer ja hänen aviomiehensä Jacob Woloshin aiheuttivat mittavat vahingot hänen arvoasunnolleen ollessaan vuokralaisina.

Pippen vuokrasi pariskunnalle Floridan Fort Lauderdalessa sijaitsevan talon 30 000 dollarin kuukausivuokralla. Nyt hän väittää, että vuokralaiset jättivät jälkeensä yli 100 000 dollarin vahingot.

Pippenin mukaan talosta löytyi kotieläinten virtsaa ja sen portti ja viihdejärjestelmä oli rikottu. Lisäksi hän väittää, että talon irtaimistoa on hävinnyt ja että vuokralaisten jäljiltä talossa on hyönteisongelma.

Lakimiehestä koomikon uralle siirtynyt Glazer puolustaa itseään ja miestään lähettämässään tiedotteessa. Hän jopa pilkkaa Pippeniä toteamalla, että tämän kannattaisi perustaa GoFundMe -keräys kustantamaan keittiöveitsen, jonka Pippen väittää heidän varastaneen.

Hän väittää Pippenin olevan osa Glazerin perhettä, joka omistaa muun muassa NFL-joukkue Tampa Bay Buccaneersin ja jalkapalloseura Manchester Unitedin.

Oikeusasiakirjojen mukaan hulppealla talolla on arvoa 10 miljoonan dollaria.

53-vuotiasta Pippeniä pidettiin huippuvuosinaan maailman parhaana yleispelaajana.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone