Näyttelijätähti paljasti typerimmät kysymykset punaisella matolla: ”Et voi olla tosissasi”

Näyttelijätähti Carey Mulligan paljasti Vulture-viihdesivuston haastattelussa oudoimmat kysymykset, jotka hänelle on tehty punaisella matolla.

”Kerran toimittaja kysyi minulta, olenko koskaan harkinnut aborttia. Sanoin, että et voi olla tosissasi ja siirryin sivuun”, Mulligan kertoo.

Mulligan kieltäytyi paljastamasta reportterin nimeä. Kysymys liittyi Coenin veljesten ohjaamaan Inside Llewyn Davis -elokuvaan, jossa Mulliganin esittämä hahmo tulee raskaaksi epäselvän ihmissuhdekuvion keskellä.

Mulligan on naimisissa Mumford & Sons -yhtyeen laulajan Marcus Mumfordin kanssa. Heillä on kaksi lasta.

”Esikoislapseni syntymän jälkeen minulta kysyttiin usein, kuinka äitiys on muuttanut uraasi? Mietin usein, kysytäänkö samaa asiaa iseiltä”, Mulligan totesi.

33-näyttelijätär sanoo, ettei hän ole koskaan tuntenut oloaan mukavaksi elokuvien ensi-itojen punaisella matolla.

”Olin nuorempana epävarma ja usein itkuinen ennen punaiselle matolle menoa. Minusta tuntui oudolta pukeutua kalliisiin leninkeihin. Se tuntui mallin työltä, enkä tiennyt kuinka se pitäisi tehdä.”

Mulligan tunnetaan parhaiten elokuvista Ylpeys ja ennakkoluulo, Shame ja Suffragette. Hän on näytellyt viimeksi Netflixin uudessa Collateral-rikossarjassa.

Katso Mulliganin elokuvia.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone