Näyttelijätähti paljastaa, ”Bond-leffan koekuvauksissa minun odotettiin riisuvan”

Gone Girl
Gillian Flynnin menestysromaaniin perustuva, koukuttava jännityselokuva avioparista, jonka toinen osapuoli, vaimo Amy, katoaa pariskunnan viisivuotishääpäivänä. Syyttävä sormi osoittaa aviomies Nickiä tämän valheiden ja oudon käytöksensä vuoksi, kun vielä selviää, että avioliittokin on ollut pelkkää kulissia. Tapaus saa tuntuvaa huomiota myös mediassa, koska Amyn vanhemmat julkkiskirjailijoina ovat tuoneet tyttärensä julkisuuteen jo lapsuusaikana tehden tästä omien lastenkirjojensa esikuvan. Ohjaaja: David Fincher, USA 2014 (149¿). Pääosissa: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry.

Rosamund Pike (39) nähtiin Bond-tyttönä vuonna 2002 ilmestyneessä elokuvassa Kuolema saa odottaa.

Independentille Pike kertoo koe-esiintymisen olleen epämiellyttävä kokemus, sillä näyttelijän odotettiin riisuvan ja näyttäytyvän pelkästään alusasussa.

Pike, tuolloin 21-vuotta, päätti kuitenkin kieltäytyä moisesta.

Pike aikoi mennä koe-esiintymiseen isoäitinsä mekossa. Puvustaja oli kuitenkin ehdottanut jotain seksikkäämpää – niin Pike suoritti koe-esiintymisen kotelomekossa mutta puku pysyi päällä!

Pike kuitenkin toteaa, ettei tuntenut oloaan epämiellyttäväksi elokuvan kuvauksissa. Kiitos kuuluu paljolti Bond-tuottaja Barbara Broccolille.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone